Widok
http://forum.trojmiasto.pl/ginekolog-z-Gdyni-t38766,1,16.html?hl=Maciejewski#hl
http://forum.trojmiasto.pl/Dr-Maciejewski-ktora-z-was-do-niego-chodzi-t21175,1,16.html?hl=Maciejewski#hl
http://forum.trojmiasto.pl/Ginekolog-gdynia-t18776,1,16.html?hl=Maciejewski#hl
http://forum.trojmiasto.pl/dr-Maciejewski-t22087,1,16.html?hl=Maciejewski#hl
Proszę :) Kilka pierwszych wątków, które wyskakują w wyszukiwarce. Ogólnie jest tego dużo i warto je przejrzeć, bo w każdym są inne informacje :)
http://forum.trojmiasto.pl/Dr-Maciejewski-ktora-z-was-do-niego-chodzi-t21175,1,16.html?hl=Maciejewski#hl
http://forum.trojmiasto.pl/Ginekolog-gdynia-t18776,1,16.html?hl=Maciejewski#hl
http://forum.trojmiasto.pl/dr-Maciejewski-t22087,1,16.html?hl=Maciejewski#hl
Proszę :) Kilka pierwszych wątków, które wyskakują w wyszukiwarce. Ogólnie jest tego dużo i warto je przejrzeć, bo w każdym są inne informacje :)
Chodzę do dr Goworka od 1998 roku, czyli naprawdę dłuuugo. W międzyczasie urodziłam dwójkę dzieci. Obie ciąże były pod nadzorem :-) dr Goworka. Drugi poród odbył się w Wejherowie (a jestem z Gdańska), bo za moim lekarzem pojadę nawet na koniec Polski. Bałam się bardzo, bo przy pierwszym były ogromne komplikacje. Urodziłam wcześnie rano, a rano złożył mi wizytę kiedy tylko rozpoczął dyżur (to nie był obchód). To było tylko potwierdzenie tego jak podchodzi do swoich pacjentek. Nigdy nie miałam zastrzeżeń co do fachowości tego lekarza. Odpowie na każde pytanie, a to, że nie klepie bez sensu tylko dobrze o Nim świadczy. Jest bardzo rzeczowy i kulturalny. Świetnie potrafi dobrać antykoncepcję i leczenie, gdy jest taka konieczność. Z czystym sumieniem polecam tego lekarza.
z dr Goworkiem raczej nie mam najlepszych wspomnien spotkalam z nim sie raz, przyszlam mowie doktorowi ze spoznia mi sie okres, ze wspołzyje z mezem bez zabezpieczenia ale ze test ciązowy ciazy nie wykazal, Pan dr mnie zbadal stwierdzil ze jeszcze za wczesnie zeby cos zobaczyc i ze zapisze mi Duphastn na wywolanie okresu a nawet jesli bylabym w ciazy to nic mi nie zaszkodzi bo to jest na podtrzymanie, oczy zrobilam wielkie jak 5 złotych i mowie ze nie mam zamiaru czekac na okres i ze chce wiedziec czy to ciaza czy nie??!! wtedy Pan dr powiedizal ze moge sobie zrobic badanie Bhcg
byl to pierwszy i ostatni raz u tego lekarza, zero kompetencji jak dla mnie i idiotyczne zachowanie od razu bez moich podpowidzi i sugestii powinien mi zlecic to badanie !! a nie pytac czy moze mam ostatnio jakies stresy czy czesto mi sie spoznia okres
byl to pierwszy i ostatni raz u tego lekarza, zero kompetencji jak dla mnie i idiotyczne zachowanie od razu bez moich podpowidzi i sugestii powinien mi zlecic to badanie !! a nie pytac czy moze mam ostatnio jakies stresy czy czesto mi sie spoznia okres
moim zdaniem zachował sie normalnie. ja także dostałam d*phaston podtrzymuje ciąże a jesli nie bede to dostanę miesiączkę test z moczu jeśli nie wykazał to z krwi także może nie wyjść a na usg widać dopiero jak już jest to 6 tyg ciąża. mi test z krwi nie wyszedł pozytywnie z moczu także, zrobiłam jeszcze tydzień później i jestem obecnie w 8miesiącu ciąży.
Ja akurat bardzo dobrze wspominam obu Panów z pobytu w szpitalu w Wejherowie. Gaworek mnie operował i zrobił to naprawdę fachowo i bez komplikacji. Po operacji obaj Panowie przychodzili na obchód i odpowiadali na moje liczne pytania. Ja również słyszałam , że trzeba ich ciągnąć za języki, bo sami są raczej milczący i niestety oni raczej do gaduł nie należą.
ja bylam w czasie ciazy na wizycie u jednego i drugiego
wydaje mi sie ze sa to dobrzy specjalisci i fachowcy
niestety cenia sa dosyc (maciejewski wzial 150 za wizyte, Goworek 120) problemem jest tez umawianie sie do Maciejewskiego- kilka miesiecy wczesniej wiec przy ciazy wg mnie nie ma sensu do niego chodzic
wydaje mi sie ze sa to dobrzy specjalisci i fachowcy
niestety cenia sa dosyc (maciejewski wzial 150 za wizyte, Goworek 120) problemem jest tez umawianie sie do Maciejewskiego- kilka miesiecy wczesniej wiec przy ciazy wg mnie nie ma sensu do niego chodzic
CIEKAWE KTÓRY GINEKOLOG JEST TAK ROZGADANY-ŻADEN.Ja leżałam na oddziale w Wejherowie i opieka jest rewelacja.Osobiście chodzę do Goworka,jest rzeczowy i konkretny i moim zdaniem tak powinno być a nie opowiadanie farmazonów a potem kobiety maja pretensje.A co do zajścia w ciąże to bardzo dobrze Ci powiedział bo to właśnie jest wywiad.A ciąża w początkowym stadium jest trudna do wykrycia,ja też tak miałam.
Ja chodze do Goworka i jestem bardzo zadowolona. Gadułą nie jest ale jest konkretny i zwraca uwagę na istotne rzeczy. Polecony przez przyjaciółkę lekarkę jako bardzo dobry specjalista położonik, który do tego wie co widzi na USG. A co do wczesnej ciąży to chyba dobrze Ci powiedział a duphaston z tego co sie orientuje wlasnie wywołuje okres jak nie ma ciąży a jeżeli jest to pomaga w jej podtrzymaniu wiec nie rozumiem Twoich oczu jak 5 zł.
Zamierzam rodzic w Wjeherowie - mam nadzieje ze akurat wtedy bedzie też dr Goworek choc słyszałam pozytywne opinie o wiekszosci poloznikow z tego szpitala.
Zamierzam rodzic w Wjeherowie - mam nadzieje ze akurat wtedy bedzie też dr Goworek choc słyszałam pozytywne opinie o wiekszosci poloznikow z tego szpitala.
z dr Goworkiem miałam styczność jak byłam na patologii...wypisał mnie po dwóch dniach bo brakowało mu łóżek! po dwóch dniach wróciłam w gorszym stanie i wiem , że miał z tego tytułu nieprzyjemności że w takim stanie wypuścił ciężarną...także miło go nie wspominam!
a Krzysztof Maciejewski to ojciec ( ordynator) czy syn? bo u mnie syn "był" przy porodzie...a w zasadzie go nie było, jak położna po niego zadzwoniła to przyszedł z wielki m oburzeniem że po co go wezwali.....a co?? innych lekarzy pod ręką nie było???....także też nie za ciekawie..
a Krzysztof Maciejewski to ojciec ( ordynator) czy syn? bo u mnie syn "był" przy porodzie...a w zasadzie go nie było, jak położna po niego zadzwoniła to przyszedł z wielki m oburzeniem że po co go wezwali.....a co?? innych lekarzy pod ręką nie było???....także też nie za ciekawie..
hmmm ja byłam mega długo w środku wiec pewnie sie spotkałyśmy:) tez mnie dr. Kubiak badała..
ze mna pamietam tylko ze była dziewczyna ktora miała chyba z cisnieniem problem i długo jej mierzyli:)
ale mamy dzieciaczki z tego samego dnia...dopisz sie do naszych mamuś lipcowo sierpniowych:) bedzie to czwarty dzieciaczek z tego samego dnia:) niech sie maleństwo dobrze chowa:)
ze mna pamietam tylko ze była dziewczyna ktora miała chyba z cisnieniem problem i długo jej mierzyli:)
ale mamy dzieciaczki z tego samego dnia...dopisz sie do naszych mamuś lipcowo sierpniowych:) bedzie to czwarty dzieciaczek z tego samego dnia:) niech sie maleństwo dobrze chowa:)
Ja chodze do dr Goworka i z czystym sumieniem mogę go polecić. Jest konkretny nie owija w bawełne jak się coś zapytasz to odpowie bardzo szczegółowo i dokładnie, a żeby zaspokoic wszystkie ciekawości i wątpliwości!!jak zaczęłam rodzić odrazu przyjął mnie na oddział jakoś miałam szczęście że to on tam właśnie wtedy był:)choć rozwarcia nie miałam i dopiero po20godz urodziłam. Jeszcze z rana pytal jak się czuje i czy poród postępuje. Ale jeśli chodzi o ordynatora to jedna wielka kicha!!!miałam skórcze jak cholera krzyżowe i wiedziałam, że tego dnia urodzę a ten tp mi powiedział co ja tak przezywam że to moga nie byc skórcze porodowe i ogólnie wszyscy tak się tam go boja nie wiem czemu:)a jego syn tez byl przy moim porodzie PORAŻKA KOMPLETNA chyba tylko pracuje tam bo tatus jest ordyatotem. Polożna musiła mi dac oxyt.bez jego zgody bo on badając mnie wczesniej stwierdzil, że chyba jednak mi nie potrzebna..żenada i nie polecam tego typka.a jeszcze wracając do goworka to się nie rozczula nad usg więc może nie jedna pani być zawiedziona ale opowiada wszystko konkretnie co tam jest i mój mąż był tym zachwycony!