Widok

lekki wózek - jaki kupić ?!?!?!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej.
szukam lekkiego wózka. będę musiała go targać na 2 piętro więc jest to dla mnie priorytet przy zakupie.
Proszę o jakieś podpowiedzi co do wagi wózków.

Interesuje mnie wózek 4 kołowy, najlepiej ze skrętnymi kołami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Patrzyłam np. Mura 4 waży 16 kg (stelaż i siedzisko spacerowe)-masakra:( na pewno wózek wygodny, ale dla mnie byłby za ciężki:(
Bebe Confont Loola jest lekkim wózkiem może Ci się spodoba :)
ja z czystym sumieniem polece mój wózio delti emu lekki zwrotny i naprawde wygodny duża gondola spory koszyk nie zamieniłabym go na zaden inny i zime przetrwał super
dzięki za podpowiedzi :)
Dziewczyny co maja Bugaboo gdzie kupilyscie te wozki?
dołączam się do fanek Delti Emu:))) jest to najlepszy wózek jaki miałam! Spacerówkę wypróbowałam na moim 3-latku, a gondolę używam do dnia dzisiejszego (drugi synek ma 5 miesięcy). Gorąco polecam!
Zapomniałam dopisać, iż jest możliwość zamontowania na nim fotelika Maxi Cosi, oczywiście za pomocą adapterów.
Ja miałam dokładnie taki sam problem, czyli targanie wózka na 2 piętro. Dla mnie też waga była priorytetem. Poza tym miał się tak składać, aby zmieścił się do bagażnika Matiza. Oglądałam, testowałam i wybrałam X-landra X-go. Sprawdza się rewelacyjnie, jestem zadowolona.
ja tez jestem własnie na etapie poszukiwania lekkiego wozka :) bo u mnie w kamienicy nie ma windy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry