Widok

leniwy partner....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy wy też macie problem ze wasi partnerzy są leniwi...
Mam też problem ze cos z pracą jest nawet nie okej a rachunki trzeba płacić...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

To niech ją znajdzie. Bez tego to raczej słabo to widzę, a czy Ty masz pracę? Bo jak tak to chociaż to..
Dziecko w drodze to nie zabawa.. Jeżeli do tej pory się nie "ogarneliście" to najwyższy czas zacząć być dorosłym...
Bo teraz będzie już tylko ciężej - nie znaczy to że gorzej, ale na pewno ciężej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

On nie ma stabilnej pracy... A ja okazało się ze jestem w ciąży....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hej,

A może warto porozmawiać z nim o tym?

U nas w związku to ja chyba jestem ta leniwa.. tak mi się wydaje.. ale mam wspaniałego męża, który jak widzi że mi nie idzie to zawsze pomoże czy wyręczy.
W większość przypadków córką zajmuję się sama, chyba że małżonek ma dzień wolny.. wtedy jest dzień ojca/dzień dziecka:)
Nasz związek jest typowo partnerski :) w jednym miesiącu ja więcej zrobię bo mam więcej czasu i chęci, a w następnym jest na odwrót.. i tak sobie żyjemy - spokojnie, bez nerwów.

Bardzo Ci współczuje takiej sytuacji ale może własnie Twój Partner ma gorszy czas? Czasami pojawia się niemoc i trwa dość długo.

Mam nadzieję że poradzicie sobie z tym i pokładacie obowiązki tak żeby każdemu to pasowało:)

Być może, ale nie on jedyny taką ma pracę. Najważniejsze, że zawsze wraca :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sądząc po ilości godzin spędzonych w pracy ,można by pomyśleć że dawno dał dyla.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakby uważał mnie za leniwą to by sam poszedł w długą. Z domu niestety nie może mnie wywalić. Co najwyżej ja jego :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ma ci ktoś brutalnie i prosto z mostu napisać co z taką leniwą babką zrobić? ;p To samo zresztą co i z paskudnym facetem ;p
Za d... i won ;p

Miśka mężowi tylko tego nie pokazuj.

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po przeczytaniu tego wątku stwierdzam, że mój mąż to złoty człowiek jest, aż poszłam go wyściskać;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślę, że akceptacja jest dobrym słowem, jedyna różnica jest taka, że można coś akceptować u kogoś, ale niekoniecznie chcieć zastosować w swoim życiu. I to jest ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mąż---> to po co z nia jestes? Jak mowisz ze bo dziecko to ok. Daj jej do zrozumienia zeby zadbala o siebie i poszła do pracy. Kobieta powinna byc w miarę samo wystarczalna

po co ta zawiść? Jak jest źle, mąż bije i pije-trzeba skrytykować, że głupia bo z nim siedzi, jak jest dobrze, bo mąz pomaga i coś z siebie daje w związku-trzeba skrytykować, bo to idealizacja życia :( typowe polactwo, wiecznie niezadowolone. Cieszmy się szczęściem innych, ludzie!

widzialy galy co braly, teraz nie narzekaj....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zazdrość widzę :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja się tam w domu nie wyrywam, kobita wszystko opędza, wrócę z roboty to mam luz, jak lubię. ale chyba leniwy nie jestem, żadnych tam prac domowych nie tykam bo nie lubie i nie umiem. Więc to nie tak, jak ten Pan od Miśki. Ale Pani moja nie krzywduje sobie, bo mam takie jedno cóś, dla którego ona wszystko zrobi i upierze i pomyje, więc jest remis. I ja jej o tym nie pozwalam zapomnieć, robię to tak, że konkurencja wysiada. No bo każdy wie co, ale ja wiem jak. A ona lubi to aż piszczy. Więc każdy stara się w tym, w czym jest dobry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co jest nie tak? Sposób w jaki to napisała. Czekałam na podsumowanie typu: marzenia senne. Gdyby to napisała normalnie nie siląc się na dowcip, to by było dużo więcej plusów

Racja :)
Nie ma ludzi idealnych, ani kobiet, ani mężczyzn...

a Ty leżysz wtedy d... do góry

Wymienić. Jeśli i jedno i drugie pracuje zawodowo, to nie robi Ci łaski, że sprząta w mieszkaniu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idealni faceci nie istnieją? Za to baby są zawsze idealne. Uważajcie, żeby się nie zatłuścić i nie obrosnąc w piórka, bo każdy taki "ogarniety" facet znajdzie sobie w mig normalną kobietę.

Ma ci ktoś brutalnie i prosto z mostu napisać co z taką leniwą babką zrobić? ;p To samo zresztą co i z paskudnym facetem ;p
Za d... i won ;p
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry