Widok

leukocyty w moczu w ciąży

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, jestem w 39 tygodniu ciąży.Własnie zrobilam wyniki moczu.Wyszko mi, ze mam w badaniu ogolnym moczu 25 leukocytow, a w osadzie moczu mniej niz 5 w polu widzenia.Moja gin.na urlopie,wiec Was chcialam zapytac czy jest sie czym martwic i czy ktoras moze miala podobnie i co wtedy.Pozdrawiam serdecznie!!!i dziekuje za wszelkie sugestie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzieki dziewczyny , no wlasnie na badaniu tez nie mam norm...stad moje pytanie..pozdrawiam1!
nie wiem jakie są normy tych leukocytów bo u mnie w laboratorium nie podają norm-ale ja miałam b. dużą ilość (co świadczyło o infekcji) i przez to szybciej urodziłam synka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja miałam wynik 100 leukocytow i 6-10 w polu widzenia i nie bylo powodów do zmartwień.Leukocuyty moga świadczyc o zapaleniu pęcherza, ale w takiej ilości jak twoja to chyba nic złego sie nie dzieje i jest to ilość dopuszczalna w ciązy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry