Widok

lodówka turystyczna jaka?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
możecie polecić lodówkę, czy są takie z wtyczką na prąd i do zapalniczki może wiecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mamy taką że można podłączyć do prądu no i do zapalniczki- przydaje się ta opcja, patrz też na to żeby się zmieściła butelka 1,5l. my kupowaliśmy w selgrosie chyba, był duży wybór ale to w zeszłym roku było.
my mamy lodówkę na wkłady chłodzące i u nas się sprawdziła :) (przy przewożeniu jedzenia na urlop)

zobacz na Allegro jakie są lodówki :) różne rozmiary i ceny :) http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=1&order=p&string=lodĂłwka+turystyczna
tak jak pisała jedna z przedmówczyń, super sprawdza się ta do zapalniczki i na prąd. zakupiliśmy taką 2 lata temu i to był jeden z lepszych wyborów.

sadzę, ze firma nie ma znaczenia, ważne żeby była pojemna.

Oprócz tego te lodówki działają jak termos :) Mogą nie tylko chłodzić, ale też masz opcje przełączenia i utrzymują ciepło :)

Te na wkłady są dobre jak przemieszczasz się promem i nie masz możliwości uruchomienia silnika, wiadomo akumulator mógłby nie wytrzymać zbyt długiego poboru.
jakiej wielkości polecacie tak na urlop samochodem z dzieckiem
z zewnątrz one podobnie wyglądają, wewnątrz mogą mieć przegródki. my mamy o pojemności 25 litrów, mieści butelki 1,5 litra. nasza w zupełności wystarcza.
dzięki
ktoś jeszcze podpowie
jezeli ma byc na wyjazdy gdzie nie ma pradu to polecam lodowke z zasilaniem gazowym cos jak KB7145 firmy Tristar. http://www.avde.pl/lodowki-samochodowe/kategoria/185.html
Jezeli szukasz lodówki turystycznej na wkłady to w Lidlu teraz za 60zł kupisz i lodówke i 2 wkłady :)I na dodatek jest bardzo ładna:D.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nie wyobrażam sobie podróży bez lodówki turystycznej, często wyjeżdzam w delegacje i zawsze mam przy sobie lodówkę, ostatnio moja stara już sie wysłużyła i szukam nowej, a znalazłam takie https://poranaruch.pl/jaka-lodowka-turystyczna-opinie-ranking/
tylko nie wiem na którą się zdecydować

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

do góry