Widok

lokal na 30ste urodziny

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poszukuje jakiegos lokalu/restauracji na 30ste urodziny meza
chce aby byla to impreza zamknieta, jakas wydzielona czesc w restuaracji na przykład
jakas bardziej luzna impreza a nie wytworna kolacja
najlepiej gdansk lub sopot
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz co... ja tam byłam tylko raz i nie na imprezie ;)
prowadzi to moja znajoma, musiałabyś do nich sama napisać i się dowiedzieć jak to teraz wygląda. Bo latem co weekend mieli imprezę.
to Santafe brzmi ciekawie ,ajeczka czyli jak w sobotę się tam pójdzie to mozna też tam normalnie potańczyć? planujemy zrobić koleżance wieczór panieński tzn.pójść gdzieś własnie posiedzieć ,wypić i się pobawić we cztery,mślisz że to miejsce się nada ,jakie tam są klimaty? dużo ludzi tam przychodzi,jaka muzyka?
no to może jednak to SantaFe? z Jelitkowa już rzut beretem do Sopotu, a tam polecam Atelier, chodzą tam normalni ludzie ;) Jeśli zrobisz rezerwację, to Twoi goście będą wchodzić na umówione hasło, bo tak to niby obowiązują karty klubowe. Ale jeśli rezerwujesz to nie musisz mieć karty.
cos w tym stylu
zeby rozpoczac impreze gdzies
cos kąsnąć wypic a potem ewentualnie sie ewakuowac gdzies indziej albo zostac :)

zeby nie musiala robić tego wszystkiego w domu
a może to?
http://www.santafebar.com/

chcesz zrobić z żarciem? czy po prostu zaprosić znajomych do knajpy, postawić im po drinku i sobie poskakać?

akurat SantaFe jest małe, mają żarcie w niezłych cenach - zamówisz każdemu po burrito i mochito (ew. te półmiski z wyborem mięs i nachosy zapiekane z serem) i będziecie się bawić, bo knajpka wieczorem zamienia się w klub.
Ja proponuję http://www.restauracjawbukowymlesie.pl
a może Sfinx? tam nie jest drogo a jedzenie bardzo dobre
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kurcze chodzi mi o cos bardziej na luzie
ma to byc impreza dla znajomych okolo 20-30 osób i jakos tak mi sie nie widzi placic okolo 80 zł za menu
Zobacz La Fontaine w Gdańsku za zieleniakiem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry