Widok

lokal na 30ste urodziny

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
poszukuje jakiegos lokalu/restauracji na 30ste urodziny meza
chce aby byla to impreza zamknieta, jakas wydzielona czesc w restuaracji na przykład
jakas bardziej luzna impreza a nie wytworna kolacja
najlepiej gdansk lub sopot
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zobacz La Fontaine w Gdańsku za zieleniakiem.
kurcze chodzi mi o cos bardziej na luzie
ma to byc impreza dla znajomych okolo 20-30 osób i jakos tak mi sie nie widzi placic okolo 80 zł za menu
a może Sfinx? tam nie jest drogo a jedzenie bardzo dobre
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja proponuję http://www.restauracjawbukowymlesie.pl
a może to?
http://www.santafebar.com/

chcesz zrobić z żarciem? czy po prostu zaprosić znajomych do knajpy, postawić im po drinku i sobie poskakać?

akurat SantaFe jest małe, mają żarcie w niezłych cenach - zamówisz każdemu po burrito i mochito (ew. te półmiski z wyborem mięs i nachosy zapiekane z serem) i będziecie się bawić, bo knajpka wieczorem zamienia się w klub.
cos w tym stylu
zeby rozpoczac impreze gdzies
cos kąsnąć wypic a potem ewentualnie sie ewakuowac gdzies indziej albo zostac :)

zeby nie musiala robić tego wszystkiego w domu
no to może jednak to SantaFe? z Jelitkowa już rzut beretem do Sopotu, a tam polecam Atelier, chodzą tam normalni ludzie ;) Jeśli zrobisz rezerwację, to Twoi goście będą wchodzić na umówione hasło, bo tak to niby obowiązują karty klubowe. Ale jeśli rezerwujesz to nie musisz mieć karty.
to Santafe brzmi ciekawie ,ajeczka czyli jak w sobotę się tam pójdzie to mozna też tam normalnie potańczyć? planujemy zrobić koleżance wieczór panieński tzn.pójść gdzieś własnie posiedzieć ,wypić i się pobawić we cztery,mślisz że to miejsce się nada ,jakie tam są klimaty? dużo ludzi tam przychodzi,jaka muzyka?
wiesz co... ja tam byłam tylko raz i nie na imprezie ;)
prowadzi to moja znajoma, musiałabyś do nich sama napisać i się dowiedzieć jak to teraz wygląda. Bo latem co weekend mieli imprezę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry