Widok

łóżeczko turystyczne na codzień ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
przeczytałąm w jednym z wątków, że ktoś ma łóżeczko turystyczne, w którym dziecko śpi na dzień ... sama uważam, że to super plan ... żeby nie kupować turystycznego jako dodatkowe tylko jako jedyne (często wyjeżdżamy wiec i tak byłby to dla nas konieczny wydatek)

prosze mamy doświadczone w temacie, czy to się faktycznie sprawdza? czy nie powinno się oszczędzać na tym polu?

ps: nie zamierzam oszczędzać na wózku, bo znam i te tanie i te dobre ... i wiem, że nie warto żałowac tego dodatkwoego tysiąca, czy półtora ... a jak z łóżeczkami? tu jestem zielona :)

papilio1@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja śpi w turystycznym.
Turystyczne mają ten plus, że ścianki są z siatki i jak zaczynała siadać, wstawać, chodzić - to było bezpiecznie, bo przy wywrotkach nie waliła się w łepek o szczebelki, tylko bezpiecznie w materiałek :).
podejrzewam że sprawuje się tak jak zwykłe drewniane łóżeczko...wązne jest jedynie tylko to, zeby wrzucić do niego taki normalny materac, zeby dzidziuś miał wygodnie

ja akurat lubię łóżeczka drewniane więc takie kupiłam
rozważałam kupno turystycznego na wujazdy do Gdyni ale problem się rozwiązał sam, bo mamcia wyciagnęła stare drewniane łóżeczko i dokupi do niego tylko materac i będzie git

ja takie łózeczko dostałam jako przent dla bąbla i cholera stoi w szafie - nie ma regulowanego dna więc teraz robcio jest za malutki by w nim spać - gdyby nie to to już bym uzywała.. kupować zwykłego łóżeczka już napewno nie będę.
my mamy od pewnego czasu tylko turystyczne, tyle tylko, że materacyk mam z normalnego, drewnianego łóżeczka, ale nie uważam żeby było gorsze, czy mniej wygodne dla dziecka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry