Widok

łóżeczko turystyczne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, wyjeżdzam teraz na wakcje z mężem i bobasem.

Mam pytanie czy bardzo przydatne jest łóżeczko turystyczne dla dziecka co ma juz 10 miesięcy. Czesto z mężem podróżujemy i jak do tej pory nie brałam takiego zakupu pod uwagę, bo nie było konieczne. Teraz rozważam taką możliwość.

Aha, no i na jak długo wam się przydaje?
i na co zwracać uwagę. Jaki materiał wybrać?

z góry dziekuje za podpowiedzi :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój mały ma 1,5 roku i na wyjazdy do rodziny, znajomych a takzde wakcyjne mamy łózeczko turystyczne formy ARTI - wg mnie jest rewelacja - bardzo stabilne, mozliwośc zablokowania kół, wkład dla noworodka i podczepiane bieguny ( to tak na przyszłość :) ), moskitiera , z otwieranym bokiem co się najbardziej podoba maluchowi, siateczka na dobrej wysokości.

Tylko do tego typu łózeczek musisz dokupić materac - ja mam zwykły piankowy, bo to co tam jest za materac nei zdje zgzaminu - niewygodne deseczki obite materiałem.
image

Arti mają tez bez wkładów dla noworodka i bez biegunów - wtedy jest tańsze
Moje to L6

Bardzo, bardzo polecam ci tą firmę - kilku moich znajomych mam inne łózeczka turystyczne, ale są mniej stabilne -- a to jest wazne gdy maluszek w nim stanie i zacznie robić koziołki :) szybko sie skłąda i rozkłada i zajmuje malo miejsca po złożeniu - spokojnie na wakacje zmiescisz i łóżeczko i zwiniety materacyk i kilka toreb w bagażniku :)

mam takie jak tu - niebieskie - 190zł
http://www.allegro.pl/item390808970_lozeczka_kojce_arti_l6_bujak_przewijak_.html
image

w Arti L5 masz inne dodatki - cena podobna Fajna jeest ta lampka
http://www.allegro.pl/item387180067_arti_lozeczko_turystyczne_l5_max.html

Inne tego typu łózeczka masz na stonce www.arti.pl lub com
A jak wygląda to łóżeczko? Ile kosztowało i gdzie kupiliście? Bo ja też się zastanawiam nad kupnem. A że nie mam jeszcze zadnego to może tylko takie by wystarczyło.

my mamy lozeczka turystyczne baby design i uzywamy go odkad Bartus sie urodzil, nigdy nie mielismy drewnianego.

Do turystycznego warto dokupic materac, taki w calosci bo ten co jest w komplecie jest skladany i nieco za mieki, chociaz jak bedziecie uzywac lozeczka tylko w czasie urlopu to nie ma takiej potrzeby.

My mamy tyrystyczne lozeczko z przewijakiem, Bartek jest juz co prawda duzy ale przewijak sie przydaje.Ogolnie bardzo polecam!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry