Widok
mamusie listopadowo-grudniowe 2013
Witam wszystkie te mamuśki, które swoje pociechy przywitają na świecie w listopadzie lub grudniu tego roku :) szukałam podobnego wątku ale jeszcze nie ma mamusiek z tych miesięcy... ja dziś dowiedziałam się o ciąży... jest to dla mnie dosyć spora niespodzianka i jeszcze nie dociera to do mnie.... robiłam dziś badanie krwi na poziom beta hcg i wyszło mi że jestem w 5-6 tygodniu ciąży... Serdecznie zapraszam resztę mamusiek do tego wątku :)
witam, ja również szukałam takiego wątku i założyłam swój ;)nie zauważając twojego ale jakaś dobra dusza mi napisała,że już istnieje taki wątek - więc jestem ;) Ja teraz kończę 8 tydzień, widziałam już fasolkę na usg i bicie serducha jestem przeszczęśliwa. Pozdrawiam i dołączam się do zaproszenia następnych mam.
Dziewczyny cieszę się razem z wami :) w większym gronie będzie nam raźniej przetrwać te kolejne miesiące... ja póki co na wizytę u ginekologa umówiłam się na 22 kwietnia... to już też będzie 8 tydzień i chce zobaczyć bijące serduszko :) wtedy od razu poprawi mi się humorek jak już będę pewna że serduszko jest i bije :) ciekawe ile mam jeszcze do nas dołączy :)
Witam serdecznie i dołączam do szczęśliwych przyszłych mamusiek:-) jestem w 7 tygodniu ciąży, w zeszły piątek na usg widziałam narazie pęcherzyk i z małą kreseczką w środku:-)za 3 tygodnie mam mieć kolejne usg, już sie nie mogę doczekać, aż usłyszę małe serduszko:-)
pozdrawiam i również zapraszam pozostałe listopadowe i grudniowe mamusie :-)
pozdrawiam i również zapraszam pozostałe listopadowe i grudniowe mamusie :-)
Hej dorcia_86, ależ mamy podobne loginy :)
Powoli się znajdują nowe mamusie, do listopada i grudnia jeszcze daleko więc pewnie jeszcze nam tu przybędzie ich trochę.
pozdrawiam dziewczyny i życzę udanych następnych wizyt ja kolejną mam już w poniedziałek, oby wszystko było dobrze i nasze dzidzie się zdrowo rozwijały.
Powoli się znajdują nowe mamusie, do listopada i grudnia jeszcze daleko więc pewnie jeszcze nam tu przybędzie ich trochę.
pozdrawiam dziewczyny i życzę udanych następnych wizyt ja kolejną mam już w poniedziałek, oby wszystko było dobrze i nasze dzidzie się zdrowo rozwijały.
Witajcie! Ja na razie widzialam 2 kreski na tescie ciazowym, robilam 2 dni temu:-) Wizyte mam w najblizszy wtorek. To bedzie moja druga pociecha, jak widac w dosc krotkim odstepie czasu...:-) Poprzdnie rowniez rodzilam w listopadzie. Myslalam, ze druga ciazy nie bedzie dla mnie zaskoczeniem, okazuje sie, ze chyba zawsze jest:-)
Witamy kolejne Mamusie:-)
heh, Dorotka, nawet nie zwróciłam wcześniej uwagi na Twój login:-) nie dość że imienniczka, to jeszcze rówieśniczka;-)
dziewczyny, a jak się czujecie? w ogóle dociera do Was, że jesteście w ciąży? bo ja poza sennością i bólem piersi nie mam żadnychinnych objawów. i czasem zapominam o tym, że mam małego lokatora w środku;-)
heh, Dorotka, nawet nie zwróciłam wcześniej uwagi na Twój login:-) nie dość że imienniczka, to jeszcze rówieśniczka;-)
dziewczyny, a jak się czujecie? w ogóle dociera do Was, że jesteście w ciąży? bo ja poza sennością i bólem piersi nie mam żadnychinnych objawów. i czasem zapominam o tym, że mam małego lokatora w środku;-)
Mamuśki mnie też strasznie bolą piersi.... normalnie chwilami aż się zastanawiam czy mogą boleć jeszcze bardziej hihi a domyślam się że na pewno mogą... ja wymiotów nie mam...ale niestety kompletnie zmniejszył mi się apetyt... słodycze przestały dla mnie istnieć i generalnie mało jem... ciągle mam zgage i takie uczucie sytości i odbija mi się niemiłosiernie po wszystkim co zjem... także mimo że ciąża do mnie jeszcze nie dotarła to przy każdym posiłku czuję obecność małego lokatora :) dla mnie to pierwsza dzidzia :) a dla was?
To i ja witam się ze Wszystkimi mamuśkami :)
Ja mam termin na 04.11.13,pierwszy raz bijące serduszko widzieliśmy z mężem 18.03, a ja poraz kolejny tydzień temu :)
Ja z objawów ciążowych to na początku mega ból piersi teraz zdecydowanie mniejszy, a co do mdłości pojawiają się ale nie są długie i uciążliwe wystarczy zjeść cokolwiek i przechodzi, co do spania to dosłownie jakieś trzy dni miałam takie że musiałam przespać się popołudniu, ale ja jestem od samego początku na L4 wiec wysypiam się i nie mam problemu nie wyspania.
Pozdrawiam
Ja mam termin na 04.11.13,pierwszy raz bijące serduszko widzieliśmy z mężem 18.03, a ja poraz kolejny tydzień temu :)
Ja z objawów ciążowych to na początku mega ból piersi teraz zdecydowanie mniejszy, a co do mdłości pojawiają się ale nie są długie i uciążliwe wystarczy zjeść cokolwiek i przechodzi, co do spania to dosłownie jakieś trzy dni miałam takie że musiałam przespać się popołudniu, ale ja jestem od samego początku na L4 wiec wysypiam się i nie mam problemu nie wyspania.
Pozdrawiam
Ja dziewuszki jeszcze chodzę do pracy...tyle że mam pracę zmianową 12 h więc więcej mam wolnego niż dyżurów... na l4 chce iść zaraz od 23 kwietnia...to już będzie 9 tydzień... nie wiem tylko jak powiedzieć to mojej szefowej... zachwycona nie będzie.... trudno.... nie mogę sobie pozwolić na dalsze pracowanie.... z wielu względów a przede wszystkim własnego i dziecka bezpieczeństwa... własnie zrobiłam sobie duszoną pierś z kurczaka z brokułami i ryżem iiii miałam taką na to ochote po czym zjadłam trochę i już czuje gule w gardle że więcej nie zjem... mój lokator to chwilowo bawi się w mojego dietetyka.... dobrze że nie wymiotuje....