Widok

mieszkanie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam dziewczyny zalmke
chcialabym kupic mieszkanie ale jak widze ceny to sie zalamuje
Kredyt w wysokości 1000zł to dla nas za duzo

Wynajmowanie jest be sensu bo to kasa wyrzucona w bloto

kurcze co robic ?
gdzie szukac mieszkania i gdzie brac kredyt ?

pomóżcie prosze

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
sylvia to nie mozliwe, nic takiego nie znalazlam moze nie wybralas daty umieszczenia ogloszenia, na poczatku roku to moze i tak bylo
tansze mieszkania sa w Tczewie,Wejcherowie,,,,,,,,Trojmiasto jest bardzo drogie,,lepiej szukac gdzies poza,,,,,,,,,,,
Racja dlatego mieszkam w Pruszczu. Do Gdańska to przecież 15 minut autkiem. I w korkach nie trzeba stać jak w Gdańsku i w urzedach kolejek nie ma i nawet rejestracja samochodu to nie jest problem.

niestety, sa to ceny nieaktualne

to mieszkania z firmy "Mach" z Pruszcza. w Starogardzie tez buduja, na gratce w ich ogłoszeniu jest napisane ,ze 44 m kw. kosztuje 81 tys, a na ich stronie, gdzie sa aktualne dane juz 215 tys to samo mieszkanie :)

Pozdrawiam!

macie racje sprawdzilam na stronie MACH . ale my chyba bedziemy szukali gdzies w pruszczu albo straszynie.napewno taniej

Nie przeprasam za bledy
tylko nie mach
znajomym takie problemy narobili...

tez słyszałam o tej firmie i nie polecam!!!
mieli problemy- nawet czesc banków nie chciała udzileac kredytu na ich inwestycje

Też podzielam opinię o Machu,lepszy jest Gedbud,albo poszukać na rynku wtórnym,bez pośredników,tak jak nam sie udało.

a ja kupiłam w starogardzie z rynku pierwotnego, czekam na odbiór:)

Polecam zdecydować się na mieszkanie w okolicach trójmiasta. Ja osobiście byłam w podobnej sytuacji i zdecydowałam się na zakup mieszkania w Pucku na Osiedlu Wiktoria Park od Hewelt Deweloper . Jestem zachwycona i absolutnie nie żałuje tej decyzji. Kocham moje słoneczne mieszkanie i kocham Puck. Polecam każdemu. https://heweltdeweloper.pl/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry