Widok

naprawa wózka dziecięcego

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś wie gdzie mogę w gdańsku naprawić wózek
nie był kupiony w gdańsku i dlatego nie moge oddać go do sklepu w którym go kupiłam albo macie stronke z częsciami wymiennymi do wózków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej skontaktuj się ze sprzedawcą. Powinien on wiedzieć gdzie są punkty serwisowe danej marki wózków (lub sama poszukaj w necie).
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
zalezy jaki wozek marka w mamo i ja jest serwis o to numer515-143-753
i pytaj musisz znac model i marke wozka a na allegro sa czesci do wozkow
a gdzie mozna naprawic skręcone przednie koło? nie mam mozliwosci skontaktowania sie ze sprzedawca niestety :/ a moze u mechanika jakiegos? chodzi o to zeby tylko jechalo równo "po torze" wiec mysle ze trzeba ewentualnie rozkrecic i ponastawiac ten stelażek co trzyma koło jeszcze raz, ewentualnie cos przylutowac albo co. ktos mial taki problem?
Najlepiej skontaktowac sie z producentem i zapytać o miejsca, gdzie można wykonać serwis pogwarancyjny.
Dla przykładu Roan, poinformował mnie, że naprawę wykonają bezpłatnie po odesłaniu im stelaża wózka :)
mam podobną awarię przedniego skrętnego kółka. czy naprawią to tylko w Mama i ja czy może w sklepach rowerowych. może ktoś miał taki problem? z góry dziękuję za odpowiedzi.
mi tez to przednie skręca ale kupowałam w mama i ja wiec chyba muszę sie do nich zgłosić a z ciekawosci z jakim wozkiem macie taki kłopot z x-landerami moze?-ciekawe ile trwa naprawa takiej usterki?
ja mam quinny, ale jeździ nim już trzecie dziecko (i to dość intensywnie:), więc nie dziwi mnie ta usterka.
dzwoniłam do kilku serwisów rowerowych, większość od razu mówi, że nie dadzą rady. akpol nie ma serwisu, a w mama i ja nie odbierają telefonu... wrrrrr
Lestek a nie chcesz kupić nowego koła?
image
image

image
dobry pomysł, tylko gdzie takie koło kupić?
właśnie sprawdziłam na allegro - koło z przesyłką za 175zł. no to mamy problem...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (34 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...

do góry