Widok

naprawa wózka dziecięcego

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś wie gdzie mogę w gdańsku naprawić wózek
nie był kupiony w gdańsku i dlatego nie moge oddać go do sklepu w którym go kupiłam albo macie stronke z częsciami wymiennymi do wózków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepiej skontaktuj się ze sprzedawcą. Powinien on wiedzieć gdzie są punkty serwisowe danej marki wózków (lub sama poszukaj w necie).
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
zalezy jaki wozek marka w mamo i ja jest serwis o to numer515-143-753
i pytaj musisz znac model i marke wozka a na allegro sa czesci do wozkow
a gdzie mozna naprawic skręcone przednie koło? nie mam mozliwosci skontaktowania sie ze sprzedawca niestety :/ a moze u mechanika jakiegos? chodzi o to zeby tylko jechalo równo "po torze" wiec mysle ze trzeba ewentualnie rozkrecic i ponastawiac ten stelażek co trzyma koło jeszcze raz, ewentualnie cos przylutowac albo co. ktos mial taki problem?
Najlepiej skontaktowac sie z producentem i zapytać o miejsca, gdzie można wykonać serwis pogwarancyjny.
Dla przykładu Roan, poinformował mnie, że naprawę wykonają bezpłatnie po odesłaniu im stelaża wózka :)
mam podobną awarię przedniego skrętnego kółka. czy naprawią to tylko w Mama i ja czy może w sklepach rowerowych. może ktoś miał taki problem? z góry dziękuję za odpowiedzi.
mi tez to przednie skręca ale kupowałam w mama i ja wiec chyba muszę sie do nich zgłosić a z ciekawosci z jakim wozkiem macie taki kłopot z x-landerami moze?-ciekawe ile trwa naprawa takiej usterki?
ja mam quinny, ale jeździ nim już trzecie dziecko (i to dość intensywnie:), więc nie dziwi mnie ta usterka.
dzwoniłam do kilku serwisów rowerowych, większość od razu mówi, że nie dadzą rady. akpol nie ma serwisu, a w mama i ja nie odbierają telefonu... wrrrrr
Lestek a nie chcesz kupić nowego koła?
image
image

image
dobry pomysł, tylko gdzie takie koło kupić?
właśnie sprawdziłam na allegro - koło z przesyłką za 175zł. no to mamy problem...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

odbiór mieszkania - na co zwracać uwagę? (15 odpowiedzi)

witam:) (piszę na tym forum, bo więcej osób zagląda, więc może Ktoś mi doradzi) za kilka dni...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

do góry