Widok

nastroje w ciazy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
podobno jak kobieta jest w ciazy to sie uspokaja,lagodnieje a ze mna jest odwrotnie..jestem drazliwa,kloce sie z mezem,placzliwa, wszystko mnie denerwuje.czy ktoras z Was taz tak miala w czasie ciazy??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołączam się, moje humory są odczuwalne dla wszytskich, chociaż staram się hamować. Ale kłótni z mężem staram sie unikac, choc jak mnie cos nakręci to nic nie jest w stanie mnie uspokoić.
ja mam tak samo ale moj maz czaami wychodzi z domu aby nie widziec jak sie wkurzam i na niego krzycze :)
Co się ze mną dzieje to można książkę napisać.... śmieję się, jestem wesoła, szczęśliwa nagle BUM i szał, wściekam się o wszystko, płaczę, fochuję się.... Mam tak zmienne nastroje jak typowa: baba w ciąży
To prawda, moj maz tez ma teraz pole do popisu jak opowiada o moich humorach, ze wchodzi do domu a ja uuuuuuuu on sie pyta czemu placzesz a ja nie wiem, i za chwile sie smieje potem placze. Oni to maja stalowe nerwy teraz.
nie ma reguły.wczoraj sie ubawilam bo kolezanka ktora jest w 18 tyg ciazy opowiadala mi jak pare dni temu pol nocy az do 8 rano ryczala ze mąż jej nie kocha i takie tam a on biedaczek siedzial obok i nie wiedzial o co jej chodzi i skad to sobie wogole wziela hehe.I stwierdzil,ze jesli tak kobietom w ciazy szaleją hormony to on dziekuje bardzo hehe;)
Powiem Ci tak, u mnie to maz zlagodnial i sie dostosowal:) Ogolnie to ja jestem teraz duzoooo spokojniejsze, tzn jak sie poklocimy juz to ja odpuszczam a kiedys to bym nie dala zyc:) maz tez tak robi bo nie chcemy stresowac dzidzi. Placzliwa nie bylam az do polowy 6 miesiaca a teraz to na zawolanie moge wyc i wyc. Nie mam powodu poprostu jest mi zle i placze. Z tego co pamietam dziewczyny tez maja tu gorsze i lepsze dni-hormony. Powodzenia:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry