Widok
n,cyfra plus czy cyfrowy polsat? doradźcie
Obecnie już 5 czy 6 rok w multimedii,ale konczy mi się umowa i chcę z nimi skończyć bo nie jestem zadowolona do końca a poza tym zamiast jakiś zniżek co roku mam coraz drożej.Chodzi mi głownie o tv, nie wiem na co zmienić,co się najlepiej sprawdza? czy ktoras z tych firm oferuje antene satelitarną chodzi mi nie o kablowke tylko o kanały z całego świata,słyszałam że samemu mozna odbierać nie płacac abonamentu,nie wiem za bardzo gdzie czegoś takiego szukać?
doradźcie coś będę wdzięczna
doradźcie coś będę wdzięczna
1. Możesz sobie kupić dekoder naziemnej TV cyfrowej. W zależności od lokalizacji - będziessz miała ileś-tam stacji. Bez abonamentu. ALe raczej tylko polskie.
2. Możesz sobie kupić satelitarkę z dekoderem cyfrowym FTA. Też bez aboanamentu. Znakomita większość: zagraniczne.
W każdym sklepie, gdzie mają cokolwiek do czynienia z TV czy TV-Sat |Ci coś doradzą.
Nie szukaj tylko pomocy w marketach typu "sklep dla idiotów" - tam sprzedawcy zazwyczaj nie mają bladego pojęcia o niczym :)
2. Możesz sobie kupić satelitarkę z dekoderem cyfrowym FTA. Też bez aboanamentu. Znakomita większość: zagraniczne.
W każdym sklepie, gdzie mają cokolwiek do czynienia z TV czy TV-Sat |Ci coś doradzą.
Nie szukaj tylko pomocy w marketach typu "sklep dla idiotów" - tam sprzedawcy zazwyczaj nie mają bladego pojęcia o niczym :)
z tych platform ja mam cyfrowy pol sat i jestem niezadowolona z dziecięcych kanałów. Nie ma mini mini, zabrali nam ceebebies, który mój syn uwielbiał, generalnie to niezbyt droga telewizja, inne były droższe jak się decydowaliśmy no i wtedy pół roku pełna oferta byla za darmo.
siostra ma n i jest zadowolona. Nam zalezało na pol sacie i hbo, jak kupowaliśmy to pol sat mial tylko pol sat, teraz się to zmieniło i chyba jak nam umowa się skończy zmienimy
siostra ma n i jest zadowolona. Nam zalezało na pol sacie i hbo, jak kupowaliśmy to pol sat mial tylko pol sat, teraz się to zmieniło i chyba jak nam umowa się skończy zmienimy
ja mam Cyfrowy Polsat i jestem b. zadowolona, płacę 37 zł za m-c i mam kanały, które mam bardzo nam odpowiadają, my akurat na pewno nie zmienimy; mam też od nich Internet
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
my mamy N, jakosc rewelacja, i niedlugo łączą sie z cyfrą+ wiec bedą łączyc oferty programowe
jezeli masz dobry tv to N ma najwiecej kanałów HD w standardzie(nie sa dodatkowo platne), bardzo wygodny i intuicyjny pilot i oprogramowanie,
fajna oferta programowa
maz zakłada anteny i koszt załozenia anteny (z antena 80' i uchwytem) to chyba ok 250zl - 300(chyba bo dawno z nim o cenach nie gadałam)
jezeli masz dobry tv to N ma najwiecej kanałów HD w standardzie(nie sa dodatkowo platne), bardzo wygodny i intuicyjny pilot i oprogramowanie,
fajna oferta programowa
maz zakłada anteny i koszt załozenia anteny (z antena 80' i uchwytem) to chyba ok 250zl - 300(chyba bo dawno z nim o cenach nie gadałam)
Mam cyfre od ok 4-5 lat.
Ogólnie jest ok- nie narzekam, mam kanały które chcę (łącznie z canal+), płace 45 zł,
Najgorzej jak kończy się umowa, dzwonią z ofertą na przedłużenie, która jest g*wno warta, człowiek z ulicy dostaje lepszą ofertę od kilkuletniego klienta, dopiero po wypowiedzeniu umowy (na kilka dni przed planowanym zanikiem sygnału) dzwonią z ofertą wartą zastanowienia.
Ogólnie jest ok- nie narzekam, mam kanały które chcę (łącznie z canal+), płace 45 zł,
Najgorzej jak kończy się umowa, dzwonią z ofertą na przedłużenie, która jest g*wno warta, człowiek z ulicy dostaje lepszą ofertę od kilkuletniego klienta, dopiero po wypowiedzeniu umowy (na kilka dni przed planowanym zanikiem sygnału) dzwonią z ofertą wartą zastanowienia.
to prawda, jeśli ma się dobry telewizor to najlepszą ofertę ma 'N', najwięcej kanałów HD i są najwyższej jakości.
I z tym rozwiązaniem umowy też prawda. Sama wypróbowałam kilka razy. Wysyłałam wypowiedzenie i za każdym razem odmawiałam im kiedy dzwonili z ofertą dopóki nie zadzwonili z propozycją takiego samego abonamentu jaki podpisywany był na początku :)
I z tym rozwiązaniem umowy też prawda. Sama wypróbowałam kilka razy. Wysyłałam wypowiedzenie i za każdym razem odmawiałam im kiedy dzwonili z ofertą dopóki nie zadzwonili z propozycją takiego samego abonamentu jaki podpisywany był na początku :)
Dzięki Wam bardzo za podpowiedzi widzę,że polecacie N, tv mam nowy myślę,ze bardzo dobry stoi jeszcze w kartonie nawet bo remont no tez właśnie ze wzgledu na niego chcę zmienić.
Pieczulka a Twój mąż za załozenie bierze ok 300zł, gdzie ja mam iśc sie podpytac o taka antene satelitarną żeby kupic ? czy N np takie oferuje? i czy ja odbierajac kanaly z calego swiata bede miec tez polskie? zupełnie sie w tym gubie a nie chce gdzies isc i wyjsc na głupka:)
Pieczulka a Twój mąż za załozenie bierze ok 300zł, gdzie ja mam iśc sie podpytac o taka antene satelitarną żeby kupic ? czy N np takie oferuje? i czy ja odbierajac kanaly z calego swiata bede miec tez polskie? zupełnie sie w tym gubie a nie chce gdzies isc i wyjsc na głupka:)