Widok
next-rozmiarówka
dziewczyny jak to jest z tą rozmiarówką bo juz zgłupiałam. Chcę mlodej kupic kurtko-bluzę z tych futrzaków no i teraz niewiem jaki rozmiar. Bo niby 2-3 to rozmiar 92-98 a 3-4l to 98-104. i np. czy te 3-4 są mega duze? moze mi ktoraś z Was podac np. dlugosc rekawa od pachy w rozmiarze 3-4 przy bluzie czy tez kurtce?
acha Li nosi teraz 98.to zamawiac wg wieku czyli 2-3 czy wg cm 98-104?;))) Help;)
acha Li nosi teraz 98.to zamawiac wg wieku czyli 2-3 czy wg cm 98-104?;))) Help;)
ja jego no to mi pomogłyscie haha;) jak 2-3 ma dl. rekawa 24cm od pachy to bedzie mała bo ja mam teraz futrzaka 1,5-2l i tez ma 24cm rekaw od pachy i jest za mala.taka dokladnie

Uploaded with ImageShack.us
chyba 98-104 wtedy kupię bedzie na wiosnę jeszcze

Uploaded with ImageShack.us
chyba 98-104 wtedy kupię bedzie na wiosnę jeszcze
wszystko zależy od dzieciaka
czy chudzina, czy grubina
bluzki inczej leża na chudzielcu a inaczej na pączusiu - bo bardzie wszerz sie rozchodża
ja mam odwieczny problem ze spodenkami - wszystko dobre na długość spada z tylka ... i dla mnie rozmiar z żadnej firmy nie pasi ...
to że moja chuda w pasie powoduje ze i kurtki jej rozmiaru są albo za krutkie w rekawie, albo za szerokie w brzuszku ...
każdy dzieciak inaczej Pamietaje
czy chudzina, czy grubina
bluzki inczej leża na chudzielcu a inaczej na pączusiu - bo bardzie wszerz sie rozchodża
ja mam odwieczny problem ze spodenkami - wszystko dobre na długość spada z tylka ... i dla mnie rozmiar z żadnej firmy nie pasi ...
to że moja chuda w pasie powoduje ze i kurtki jej rozmiaru są albo za krutkie w rekawie, albo za szerokie w brzuszku ...
każdy dzieciak inaczej Pamietaje
moja 3 latka nosi bluzy i bluzki na 2-3 latka i sa ok
natomiast spodnie sa nieco przydługie
góry kupuję już na 3-4 latka i po prostu podwijam rękawki
wydaje mi się, ze wszystko tez zalezy od budowy dziecka...Miśka jest szczuplutka
dodam jeszcze, ze rozmiar różni się też między modelami...kupiłam ostatnio 2 bluzeczki z kotkami z jesiennej kolekcji w rozm.3-4 latka
różowa jest praktycznie na teraz a w tej limonkowej zmiescilyby się 2 Miśki ;)
natomiast spodnie sa nieco przydługie
góry kupuję już na 3-4 latka i po prostu podwijam rękawki
wydaje mi się, ze wszystko tez zalezy od budowy dziecka...Miśka jest szczuplutka
dodam jeszcze, ze rozmiar różni się też między modelami...kupiłam ostatnio 2 bluzeczki z kotkami z jesiennej kolekcji w rozm.3-4 latka
różowa jest praktycznie na teraz a w tej limonkowej zmiescilyby się 2 Miśki ;)