Widok

nic mi sie nie chce

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie wiem czy to przez tą pogodę, czy przez ciśnienie, ale ogólnie wam powiem, ze mi sie wszystkiego odechciewa i najchętniej bym się zapakowała do wyra i obudziła się w maju :( co by tu zrobić ....... ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A myślałam że tylko ja tak dzisiaj mam... Jeśli nawet telefon mojego ukochanego nie zdołał mnie wprawić w szampański nastrój, to nie jest dobrze :-(.

cześc!!Coś w tym jest!!to chyba ciśnienie!!ja dzisiaj w pracy myslłam, ze wymiękne!!!Witch!!!tak sami jak ty zapakowałabym sie do wyrka i pochrapała do wiosenki, ymmmmmm ale mi się to marzy!!! ;-))))) pozdrowionka

I jakoś forum dziś mało ożywione :(
Coś w tym jest!!!!!Ja też dziś pomyśłałam o tym że mam już dość!!! I chciałabym żeby już był maj, po tym wszystkim......dziś nie znajduje nic co moze poprawic mi humor:(
może budyń, albo czekoladkę?
Chyba to nie jest wskazane......na moje 42 (rozmiar) :) tyle sie ostatnio o tym mówi na forum
daj spokój, ja też mam 42, a juz mnie zemdliło ;) he he he
Może jak zrobi się cieplej to poprawią nam się humory
szczególnie że znów śniegu napadało o:(
ja tez wczoraj mialam podobny dzionek, nawet przeszlo mi przez gardlo, ze nie chce chyba juz slubu. 2 miesiace do slubu, tyle do zalatwienia, a po drodze wszyscy podstawiaja noge :-(
ojej a ja od wczoraj cierpie.... i najlepiej polozylabym sie i pobuczala jak to zycie jest bez sensu.... Skąd to sie bierze??? Już bym chciala żeby była wiosna i ciepło i sloneczko

image

A ja od jakiegos czasu szukam bezskutecznie jakiegos lokum do zamieszkania. I nic...Albo za daleko, albo za drogo. I tez mam jakis kiepski humor.
fajną opcją jest spacer - ja pochodzę sobie godzinkę po lesie, komóry dotlenię, to od razu świat robi się piękniejszy...
i pomyslalby ktos, ze to powinien byc najszczesliwszy dla nas okres
ja sie bede cieszyc, jak nie osiwieje ;-)
ja to ostatnimi czasy jestem tak zmeczona, ze nawet nie chce mi sie naska poza domek wystawic :-(
to lepiej idź się dotleń teraz!!!
to może nie będziesz ludzi od debili wyzywać w innych wątkach
to oczywiście było do ssssssss
??????????
dzisiaj ( jakies parenascie minut temu ) dopiero sie zarejestrowalam i troche nie fajnie takie sformulowania na dzien dobry uslyszec :-(
uffffffffffff :-)
do góry