Widok

nie przyjemny kardiolog -dr.Sabiniewicz

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dr.Sabiniewicz -kardiolog dzieciecy opinie na jego temat poprosze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Tak, niestety lekarze polecają prywatne wizyty u tego kolegi,choć przyjmuje także w ramach NFZ. Lekarz zarozumiały,choć miły. Znam kilka przypadków z sali szpitalnej, w których jego diagnozy nie były trafne. Nie polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie nie jest najlepszy, szczerze mówiąc w naszym przypadku diagnoza błędną. Ale miły jest.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przyjmuje na Polankach też dr Mulewska. Również nie polecam, zero empatii, a dla mnie takie zachowanie skandaliczne w kontakcie z małym pacjentem. Odradzam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Mulewska również nie należy do osób empatycznych. Odradzam stanowczo. Podejście do dzieci skandaliczne. Odradzam zdecydowanie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda , mnie tez potraktował okropnie ale drodzy Państwo nie wystarczy żalić się na forum , trzeba napisać oficjalna skargę na NFZ
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam
. Nie miły arogancki i mogłabym tu dużo wymienić .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie raka sorry, tylko guza.
My dziś po wizycie, także bardzo źle wrażenie Dr. zrobił na nas. Z racji, że choruje na serce, a córeczka 2 razy straciła nam przytomność i przestała oddychać dostaliśmy skierowanie do kardiologa na kontrolę, lekarz był bardzo niemiły. Po tym co przekazał mu mąż, a powiedział między innymi że Ja choruje na serce i że boimy się że może to być spowodowane tym, to powiedział mężowi że tak córka ma jeszcze raka mózgu czy coś takiego na odchodne... Jak można być takim chamem.. Nigdy nie zrozumiem, dodam że córka ma 15 msc.. I naprawdę boję się o nią.

Witaj, nie byłam u tego lekarza.. byłam u dr Potaż, ale całkowicie oddanym lekarzem dziecięcyn jest dr.Chojnicki , mega extra, spokojny, miły, córka miała ToF, Chojnicki od 4 lat już tylko raz w roku ją chce zobaczyć i jest ok. Operowana była w gdansku na zaspie przez dr Haponiuka - mega ekipa. Czułam się spokojna i pewna o opiekę . Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

dr nigdy nie jeździł ferrari......i po co to takie głupoty pisać?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja jako dziecko chodzilam do jego Mamy do przychodni. Super babka. Szkoda, ze syn straszny. Z opisu wynika, ze moze miec dwubiegunowke :P Moze sam potrzebuje diagnozy. Ja bym skarge napisala. Przeciez lekarz jest dla Was a nie Wy dla niego. Krzyki i mowienie o smierci przy dzieciach jest czyms nagannym. Gdyby pracowal u mnie to ... by juz nie pracowal. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
I ja tez sie nie zgadzam. Tez jestem po zabiegu - mowiono, ze lekarz sie nie podejmie a dr sabiniewicz swietnie sie spisal. Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie zgadzam sie , to wspanialy lekarz.
Jest Pani normalną, kulturalną osobą , która trafiła na chamstwo z dyplomem.
Dr sabiniewicz nie operuje - jest kardiologiem i robi tylko zabiegi kardiologii interwencyjnej.
jest chamski, butny i bardzo pewny siebie - a jak się potem okazało na "europejskich salonach" kardiochirurgii dziecięcej: śmieją się z jego niewiedzy. Choć to jest mało zabawne, bo widzę, że wielu z was mu ufa...
nas wyzwał od psychicznych i powiedział,że chcemy dać dziecko na eksperyment medyczny do niemiec, planując operację u prof malca. Przy dziecku!!! Które doprowadził do płaczu tekstami o samobójstwach dzieci z wadami serca.

coś jeszcze w temacie?.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam na wizycie u Dr Sabiniewicza i nie wiem skąd sie biorą złe opinie o nim. Doktor jest po prostu rzeczowy i rozmawia tylko na tematy kardiologiczne czyli o tym z czym sie przyszło a nie o innych rzeczach. Jest świetnym specjalistą i zauważył coś czego inni lekarze nie zauważyli. Gdańszczanin ma racje przyjemna jest czekolada a Pan dr jest SPECJALISTA w tym co robi.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przyjemna to jest czekolada, a Pan doktor jest znakomitym specjalsitą kardiologii dziecięcej i radziłbym nie mylić jednego z drugim.
Przekonałem się osobiście o jego fachowości i niezwykłym człowieczeństwie kiedy zaopiekował się moją córką.
A to, że do mnie się nie uśmiechał? A jakie to ma znaczenie. I ja i moja żona jesteśmy szczęśliwi bo juz dwa lata "po przygodzie" i córka czuje się znakomicie, a nawet uprawia swój ulubiony sport.

PS: Jak macie problem kardiologiczny tylko do doktora. A jak ktoś nie potrafi zapanować nad własnymi emocjami niech wyśle do niego kogoś dorosłego z rodziny. Przecież chodzi o zdrowie dziecka a nie zaliczenie kolejnego przyjemnej imprezki.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziękuje za opisanie troszke mniej sie denerwuje chociaż i tak wszystko przedemną.. Mam nadzieję jednak że Pan doktor okaże sie normalny a nie jak tu niektórzy opisują bo aż strach. Dziękuję i również życzę Wam zdrówka :)
U nas dokladnie bylo tak: w grudniu zrobione było echo, corka miala 2 lata i wizytę na zabieg wyznaczono w styczniu.Niestety serduszko było za małe na taki zestaw i zabieg się nie powiódł ale to tylko dlatego,że dziurka bo balonistyce okazała się duuużo większa.Ogólnie wszustko było ok.Następna wizyta była za rok w styczniu już w Akademii i od razu w tym samym dniu zostaliśmy w szpitalu.To był poniedziałek a w środę zamykali zestawem Aplantza,akurat trafiliśmy na dostawę tego.W piątek już byliśmy w domu :-).Co do lekarzy naprawdę byli w porządku,wszystko wytłumaczyli,narysowalu co i jak wygląda i będzie wyglądało po zabiegu.A więc głowa do góry na pewno się uda.Widziałam w szpitalu dzieci z różnymi wadami serca i śmiało mogę powiedzieć,że to jest nic w porównaniu z większością.Wiem,że ciężko rodzicowi jak słyszy o wadzie swojego dziecka...Bardzo dobrze pamiętam jak płakałam i zastanawiałam się dlaczego to nas spotkało..musiało tak być i już...Teraz odpukać jest dobrze i trzeba się z tego cieszyć.Pozdtawiam,życzę duuuużo zdrówka :-):-)
To ja mam mieć zamykaną tą dziurkę i nie powiem denerwuję sie troche. Właśnie nie wiem czy mam iść prywatnie czy czekać na wizyte w kwietniu. Powiedz ile sie czeka na zabieg od wizyty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry