Widok

nie przyjemny kardiolog -dr.Sabiniewicz

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dr.Sabiniewicz -kardiolog dzieciecy opinie na jego temat poprosze
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Mieliśmy wizyte u niego w akademii i nam nie odpowiadał więc na następną zapisalismy sie do innego i było oki, zupełnie inne podejscie do dziecka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
pamitasz moze nazwisko nowego lekarza bo my tez musimy zmienic po drugiej skandalicznej wizycie u niego z synkiem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byliśmy u dr Piotr Potaż, bardzo fajny lekarz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzieki bardzo.Pozdrawiamy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ogólnie czym Cie ten doktor tak zdenerwował?Do nas miał pretensje że mały płacze w czasie badania i nie umiemy go uspokoić a miał wtedy miesiąc i czy nie znamy jeszcze sposobu aby go uspokoić a wtedy jednyny sposób to cycek :)A na koniec że na następną wizyte dziecko ma być przewiniete, nakarmione i nie płaczące ale mi wtedy ciśnienie podniósł:)no i informacje jakie przedstawiał nie były dla nas wystarczające.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
chciał nas wyrzucić z gabinetu bo przyjechaliśmy do szpitala karetką,powiedzial mojemu mężowi,że marnuje pieniądze z NFZ-u i,że w swojej 7-letniej karierze zawodowej nie zarobił na operację syna.I,że nasz syn będzie operowany z jego składek.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
co za bałwan jeden !!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
brak słów, szok...
Wiem, że bardzo dobrym kardiologiem dziecięcym jest doktor Chojnicki. Przyjmuje w Invikcie. Ponoć znany w naszym województwie. I w przeciwieństwie do tego, baardzo miły człowiek
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
jestem w szoku! wlos sie jezy na glowie jak cos takiego sie slyszy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Matko, co za koleś O_O

Ja również Dr. Chojnickiego POLECAM !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U nas sprawdzili się dr Chojnicki, dr Mulewska. Polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jestem przerazona po wczorajszej wizycie u tego "lekarzyny", bo inaczej go nie mozna nazwac. Zero podejscia, zero profesjonalizmu, nawet zwierzecia sie tak nie traktuje tak jak mnie z synem potraktowal. Krzyczal przy 12 letnim dziecku(o zgonie o skutkach itd ), ktore nie jest juz jednorocznym dzieckiem i wszystko rozumie, zalamal mi psychicznie dziecko, a podstawa kazdego leczenia przeciez jest dobre nastawienie psychicznie. Nie wiem co mam robic? dzieciak od wczoraj co chwile placze...jestem zalamana...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
aga, to strasznie przykre... Czasem zastanawiam się jakim cudem TACY ludzie zdecydowali się na pracę w zawodzie gdzie trzeba na co dzień rozmawiać z ludźmi, często o trudnych kwestiach... Ja chorowałam na serce w wieku 16-18 lat, więc miałam całkowitą świadomość tego co się dzieje, ale nie wiem jak w wieku 12 lat bym zareagowała na takie informacje i zachowanie lekarza :/ Osobiście miałam to szczęście, że trafiałam na taktownych i sensownych lekarzy (rozebranie się przez 16-latkę już było stresujące, a co dopiero badania) - ale pochodzę z innego województwa i nie doradzę do kogo ewentualnie mogłabyś pójść na kolejną wizytę :/ Pamiętam, że był tu jakiś wątek o kardiologach dziecięcych, może tam znajdziesz dane. A jeśli chodzi o opinię - możesz wystawić panu doktorowi ocenę na http://www.znanylekarz.pl
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Aga my niestety też mieliśmy nieprzyjemne spotkanie z tym właśnie lekarzem.Proponuję przenieść się do Szpitala Wojewódzkiego do dr.Chojnickiego.My tak właśnie zrobiliśmy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziekuje i wlasnie tak zrobie slyszalam tez, ze w Gdansku sa dwie przychodnie dla dzieci na Jaskowej Dolinie i na Walach Pastowskich. Ale najpierw to chyba bede musiala zasiegnac porady psychologa-pediatry poniewaz po tym wszystkim co moj syn uslyszal od sabiniewicza wczoraj to juz napewno nie wystarczy tylko uspakajanie Go i mowienie ze wrzystko bedzie dobrze....to juz dla Niego nie beda wystarczajace argumenty, nie uwierzy mi...zadreczy sie...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kurcze, tego typa to do by należało podać do izby lekarskiej i odebrać prawo do wykonywania zawodu... Pamiętam jak kiedyś jako dziecko zemdlałam przy podawaniu szczepionki, a przyszedł durny lekarz i zaczął opowiadać że co to tam szczepionka, po czym przytoczył opowieść o rolniku któremu urwało rękę - a opowiadał bardzo obrazowo :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Do Izby Lekarskiej musiało by wpłynąć na Niego kilka donosów.A większość osób,która miała z nim do czynienia poprostu rezygnuje i przechodzi do innego lekarza.Albo się Go boją albo chcą mieć Go już z glowy.Jedna czy dwie osoby nic nie zdziałają.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry