Widok

niemowle nie chce nic jeść

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam problem od urodzenia córki. Obecnie ms 4miesiące. Karmilam piersią do miesiąca.Potem zaprzestala jeść. Nie jadłam nabiału owoców warzyw nie chciała pić mojego mleka. Zrobiliśmy wszystkie badania usg gastroskopie. Brak alergii,wad, nie ma refluksu. Córka karmiona sonda od dwóch miesięcy w domu, ona wykończona i my również. Non stop pilnujemy jej na zmianę z mezem. Co dalej nie wiemy. Ustami nie przyjmuje nawet leków.
Czy ktoś spotkał się z takim problemem? ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W ciąży miałam zapalenie płuc. Poród poprzez cc. Dziś corka zaczęła mi chlustac mlekiem. Daje sonda a mleko wylewa się buziaa. Nie wyciągnęła sondy gdyż pilnuje jej 24hna dobę ja lub mąż. Przy próbie dawania łyżka się krzywi. To co zauważyłam to jak dajemy mleko sonda to patrzy m te rurkę i strzykawke jakby miała zaraz zjeść je obie. Ciągle również mlaszcze językiem tzn udaje jakby ssala butelke
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://www.trojmiasto.pl/Pediatryczny-gabinet-wyjazdowy-W-Tomaszek-o59346.html
specjalista od żywienia dzieci, więcej komentarza nie trzeba, autorytet przemawia sam za siebie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry