Widok
niemowlę nie chce pic mleka
Nie wiem jaka jest przyczyną tego że corka która ma dwa miesiące nie chce pic mojego mleka. Dziś podawałam jej już strzykawka wszystko ulala. Ja jestem na diecie bezpiecznej więc nic ja nie uczula. Do tej pory jadła mleko idealnie. Od świąt mam dramat. A dziś to już wogole....
Moje dziecko miało ten sam problem. Zaczęło się jak miał miesiąc. Mimo że byłam na diecie bezmlecznej, nie brałam antybiotyków ani żadnych innych szkodliwych dla dziecka rzeczy to młody odstawil się od piersi. Każde przestawienie to był krzyk płacz i wycie . Miał śluz w kupie, kolki i AZS na całym ciele. W konsekwencji nie jadł po 10 godzin i nie chciał. Wylądowaliśmy na polankach gdzie dostał sondę do żołądka i nakaz picia neocate. Neocate też nie chciał pić. Żeby jadł wpadłam na pomysł żeby synka najpierw usypiac a później wsadzić do dzioba butle. Okazało się ze tylko tak mogłam go nakarmić. Przez sen. Lekarze powiedzieli że zdarza się alergia na mleko matki nawet jak matka jest na diecie bezmlecznej. Polecam neocate i cierpliwości. Jak masz wiecej pytan to śmiało postaram się pomoc