Widok

nieregularna miesiączka a jajeczkowanie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy podczas nieregularnego cyklu występuje jajeczkowanie?czy ktoś w tym przypadku zaszedł w ciąże bez leczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam mega nieregularne miesiączki, endometrioze i wysoka prolaktynę a licze na dziecko bez leczenia

powiem tak- miałam nieregularne miesiaczki przez złe wydzielanie hormonów tarczycy i nie tylko....(mialam sprawdzana kore nadnerczy itd...). Podejrzenie PCO, hiperprolaktynium, hirsutyzm:(
potem sie w miarę wyregulowaly z pomoca pani endokrynolog ,ale bardzo czesto cykle byly nieowulacyjne. srednio 1 na 3 byl owulacyjny
zakładałam więc, że mogę starać się o bobasa długo-jakie bylo nasze zdziwienie jak po zaledwie 3 miesiącach zaszłam:)
trzeba być dobrej myśli, nie stresować się i nic na siłę-wtedy łatwiej zajść:)

image
image
Dziewczyny cieszę się że nie jestem sama,moje cykle to nawet 65 dni ,pani ginekolog powiedziała że mam poprostu leniwe jajniki,ale czy będę miała większe problemy z zajściem,chyba bez hormonów się nie obejdzie a jak było w waszym przypadku?
ja też miałam bardzo nieregularne cykle i dziś jestem w 27 tyg ciąży i będziemy mieli dziewczynkę :))
ja też miałam bardzo nieregularne cykle nawet do 65 dni a tydzień temu okazało się że noszę około 7 tyg. fasolkę :D

ja miałam baaaaaaaaaaaardzo nie regularne miesiączki, a dziś już jestem mamą 1msc synka.

Ja mam nieregularne cykle i dziś potwierdziła się moja ciąża ;-)
Chciałam się dowiedzieć bo jedna dziewczyna pyta o to na innym forum?a ty tyle kobiet w ciąży albo już po:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry