Widok

niewinny flirt????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny opiszę wam co mi się zdażyo 2-tygodnie temu bo nie wiem co o tym myśleć, przyszedł do nas kolega z nową dziewczyną i ta dziewczyna cały czas spoglądała zalotnie na mojego chłopaka i się do niego uśmiechała, najgorzej mnie to wkurzało że przetrzymywała na nim wzrok dlugo i patrzyła się w oczy, moj chłopak twierdzi że niczego nie zauważył ale ja to wyrażnie widziałam nie wiem co o tym myśleć a mamy iść jeszcze z nimi na sylwestra i wcale nie mam ochoty bo jej nie polubiłam i wydaje mi się przebiegła bo wydawało mi się że ona podejrzewa że ja wiem że mój facet jej się podoba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Owszem... Olej ją. Jak masz mądrego faceta to i tak na nią nie zwróci uwagi, choćby mu goła pod nosem biegała. A jak zwróci... To już jest sprawa między wami. Ale nie jedną jeszcze taką spotkasz.

Kasieńka ma rację w 100%
MUnia olej babke a na psikusa jak się teraz spotkaćcie z nimi bądz dla niej miła i słodziutka zobaczysz jej zaskok a poza tym utrudniaj jej gapienie się na Twojego tzn zagaduj ja wyciągaj wiesz takie tam triczki:)

powodzonka

ja też byłam w podobnej sytuacji. też znam taką zdzirę;) nigdy bym nie podejrzewała, do czego dziewczyny są w stanie się posunąć żeby zdobyć faceta. Totalna despera...teraz jestem ostrożna...wyobraźcie sobie tekst typu cyt.: "Pokochaj mnie 10 razy bardziej niż swoją dziewczynę na najbardziej cudownym etapie waszego związku"...no comment...

albo zacznij kokietowac jej faceta kto mieczem wojuje od miecza ginie:)

nicpoń niezły cytat:)

Munia spokojnie nie ma co się denerwowac za szybko:)

niezły...

odpada jej facet bo popierwsze zupełnie nie w moim guście a po drugie znamy się kupe lat i traktujemy się jak znajomi i ona o tym wie a zresztą mi się wydaje że na tym facecie nie za bardzo jej zależy
to może ich znajomość tez potrwa przelotnie:)

a może jeżeli to bliższy znajomy, to warto z nim pogadać... szkoda faceta, jeżeli ta panienka jest faktycznie (powtarzam: faktycznie) taka zabawowa...

znam to, do mojego faceta też ciągle pisała pewna dziewczyna, ciągle, że się chce z nim spotkać. On , że nie chce, a ona dalej swoje i tak pół roku!
w końcu przypadkowo się spotkali w w ośrodku szkolenia kierowców i wytłumaczył jej wreszcie dosadnie, że mnie kocha...i się skończyło. Przynajmniej na razie.... jedno dobre, że wiedziałam o każdym jej smsie, wqrzało mnie to, ale najważniejsze , że o wszystkim wiedziałam

ah co niektóre kobiety widzą w zajętych facetach a juz nie rozumiem co w żonatych facetach

może maja takie ambicje....

dzięki dziewczyny za pomoc już chyba wiem co zrobię raczej nie pójdziemy na tego sylwestra i po kłopocie pozdr
aaa może do końca nie warto rezygnować z sylwka

wiesz co munia, po dłuższym zastanowieniu jak bym chyba jednak poszła, ubrałabym super kieckę, a jakby coś to bym jej powiedziała parę słów do słuchu. W sumie czemu przez jedną... nie macie iść na impreze?
Zrobisz jak uważasz:))

w życiu bym sobie nie odpuściła sylwka ze względu na jakąś babeczke, która się wdzięczy do mojego chłopa:)) mało to takich??:)))to Ty dla niego jesteś najpiękniejsza, najważniejsza, to Ciebie kocha!!olej tą laskę, idź, baw się dobrze, a jak będzie coś za dużo fikać, to jej powiesz prosto z mostu żeby zajęła się swoim mężczyzną, bo Twój jest zajęty. Twój facet chyba też wie co ma robić w takiej sytuacji, przecież normalne jest, że jeżeli jemu zależy tylko i wyłącznie na Tobie, to będzie wiedział jak postąpić!!dlaczego to Ty masz teraz robić z siebie ofiarę...trochę więcej wiary w siebie!!:)))idź!
daj spokój, ja bym pojechała!!!:)))wiesz jak ją wkurzy to, że jesteście razem i świetnie się bawicie???:))))

Kasieńka napisał(a):

Jak wart by z nim być to
> się nie zapomni. Jak się zapomni...Lepiej wiedzieć przed ślubem
> niż po, co to za ziółko...

Kasieńka, twarde masz zasady...chyba odrobinę za twarde.
Jesteśmy tylko ludźmi...

Hmmm...i jeszcze jedno - "strzeżonego Pan bóg strzeże". ;))))

Całuski! :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (433 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Wakacje z dziećmi (124 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry