Widok
niewinny flirt????
dziewczyny opiszę wam co mi się zdażyo 2-tygodnie temu bo nie wiem co o tym myśleć, przyszedł do nas kolega z nową dziewczyną i ta dziewczyna cały czas spoglądała zalotnie na mojego chłopaka i się do niego uśmiechała, najgorzej mnie to wkurzało że przetrzymywała na nim wzrok dlugo i patrzyła się w oczy, moj chłopak twierdzi że niczego nie zauważył ale ja to wyrażnie widziałam nie wiem co o tym myśleć a mamy iść jeszcze z nimi na sylwestra i wcale nie mam ochoty bo jej nie polubiłam i wydaje mi się przebiegła bo wydawało mi się że ona podejrzewa że ja wiem że mój facet jej się podoba
przepraszam, ale nie wierze w szczerość większości kobiet, jeśli w gre idzie facet. mimo wszystko, jeżeli była miła, to w miły sposób bym jej powiedziała, że sobie nie życzę. uch... jak sobie przypomnę, jakie blerwy na początku mojego związku były dla mnie miłe, to mnie ciarki przechodzą.
Mądrość jest szeptem samotnika z samym sobą pośród gwarnego targowiska.
F.Nietzsche
F.Nietzsche
a znasz przysłowie kijem tego co nie pilnuje swego?
facet jest tylko facetem, i może sie zapomnieć, szczególnie w ramionach kogoś bardzo natrętnego i czychającego na okazję. to sie nazywa walka o swoje, i różni sie od chorej zazdrości.
facet jest tylko facetem, i może sie zapomnieć, szczególnie w ramionach kogoś bardzo natrętnego i czychającego na okazję. to sie nazywa walka o swoje, i różni sie od chorej zazdrości.
F.Nietzsche
F.Nietzsche
Munia, tylko uważaj, żeby zdzira nie wydzwaniała do Twojego narzeczonego z płaczami, dlaczego nie idziecie na tego sylwestra...
Lepiej z facetem już o tym nie rozmawiaj, żeby za bardzo sobie nie zaprzątał tym głowy :)
Tak, jak radzą dziewczyny, w razie czego pogadaj z nią bez świadków, ale tak, żeby jej w pięty poszło i daj do zrozumienia, że twój facet był zniesmaczony jej zachowaniem.
Nie jestem fanką bezpodstawnej zazdrości, albo trzymania faceta w klatce, ale niektóre babska są bezczelne i trzeba reagować.
Lepiej z facetem już o tym nie rozmawiaj, żeby za bardzo sobie nie zaprzątał tym głowy :)
Tak, jak radzą dziewczyny, w razie czego pogadaj z nią bez świadków, ale tak, żeby jej w pięty poszło i daj do zrozumienia, że twój facet był zniesmaczony jej zachowaniem.
Nie jestem fanką bezpodstawnej zazdrości, albo trzymania faceta w klatce, ale niektóre babska są bezczelne i trzeba reagować.
Hm... Chyba nie ma sensu pilnować... Jak wart by z nim być to się nie zapomni. Jak się zapomni...Lepiej wiedzieć przed ślubem niż po, co to za ziółko... Sama dostałam już nieraz po łapach za zazdrość, w każdym drzemie to brzydkie uczucie, ale trzeba z nią walczyć... Wychodzę z założenia, że podświadomość kształtuje rzeczywistość. Spodziewasz się zdrady - będziesz ją mieć... Choćby dlatego, że facetowi w końcu sprzykrzy się brak zaufania i pilnowanie i zrobi Ci na złośc.