Widok

monitor oddechu - proszę o opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jaki polecacie i co sądzicie na temat
http://www.sklepfirmowy.com.pl/product-pol-5088-Snuza-Hero-przenosny-monitor-oddechu-ruchu-dla-noworodkow-i-niemowlat.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zdecydowanie angelcare, w sumie uzywamy 4 lata (na poczatku monitor, pozniej niania), wlasciwie codziennie. Wielokrotnie rzucony glosnik przez corke na ziemie i nadal dziala :) aha i tylko raz sie wlaczyl jak corka sturlala sie z plyt. Naprawde polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja na pewno nie polecam Tommy tappy, szans straszny, wył bez powodu bardzo czesto
dziękuję, ja to tommy to do wszystkiego jestem uczulona nawet butelek
ja miałam suzę. Kupiłam dlatego że dziecko spało niekoniecznie w swoim łóżeczku i często wyjeżdżaliśmy, a ten monitor zakładasz na pieluszkę i byliśmy zadowoleni, wystarczy dobrze założyć na pieluszkę, co nie jest trudne. Jak dla mnie ekstra sprawa, nie miałam żaqdnych uwag, działała bez zarzutu
Ja polecam angelcare z niania. Nie wiem jak zylam bez tego monitora przy perwszym dziecku:) Teraz spokojnie spie w nocy, ani razu sie nie wlaczyl bez potrzeby, super sprawa.
Ja polecam Angelcare ac401 - my mamy monitor z 2 płytkami.

Nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez niego - chyba wisiałabym z głową w łóżeczku ;)
image
Angelcare z monitorem oddechu.
Angelcare Monitor Oddechu Z Nianią Elektroniczną I Kamerą Video Ac1100, polecam ;-)
dziękuję za pomoc :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry