Widok

nnt. Rajstopy w płynie - proszę o opinie :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Używałyście? Warto? Jak to w praktyce wygląda? :) Czy łatwo jest równomiernie rozprowadzić, czy to coś w rodzaju samoopalacza?
Może możecie polecić jakieś konkretny produkt?
Z góry dzięki za opinie :)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czytałam opinie w necie - większośc nie była zachęcająca niestety :-(
darowałam sobie zakup
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie no nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje :)))
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Istnieje juz od bardzo dawna, ja na studniowke sobie kupilam;) Mialam loreala, on nie jest w plynie tylko w sprayu jak dla mnie ok. Chodzi o to zeby nogi nie wygladaly blado o ile ktos nie jest opalony i ma takie zlocste drobinki, nogi ladnie wtedy wygladaja.
Mam Sally Hansen. Lepsze niż samoopalacz. W 5 min. masz brązowe nogi.

Zmywasz wodą alle jak się spocisz to sie trochę rozpuszcza i może Ci zafarbować buty.

Używałam i jestem zadowolona. Świetny i natychmiastowy efekt za niską cenę.
image
image
ja rónież mam sally hansen - medium glow
jest super, dużo łatwiej się rozprowadza niż samoopalacz, a do tego łatwo skorygować ewentualne nierówności, wystarczy woda z mydłem ;)

nadaje nogom ładny opalony wygląd, z delikatnymi drobinkami, które się błyszczą w słońcu

polecam kupować na allegro, bo wychodzi dużo korzystniej cenowo

ja przekonałam się do zakupu p obejrzeniu tego filmiku, polecam również nakładać w taki sposób jaki jest tutaj pokazany

http://www.youtube.com/watch?v=N7cFoWVNPa8
Też polecam Sally Hansen.Super produkt!Nogi są opalone,nie widać żadnych żylaków czy krostek.Myślę że spokojnie zakryją blizny i rozstępy.Jak je nosiłam wszyscy pytali gdzie się tak opaliłam.Jak dla mnie najlepszy efekt jest po kilku godzi.od nałożenia gdy produkt wchłonie w skórę,nogi wyglądają pięknie.Trzyma się bardzo długo,aż do zmycia.Nie schodzi pod samą wodą,trzeba mydła użyć i troszkę czasu poświęcić.Troszkę może schodzić na stopach jak mamy buty,ale to mały szczegół.Ogólnie polecam wszystkim:-)
oo kurcze skoro tak chwalicie to moze sie skuszę ....
Dziewczyny, a to nie podróba?
http://allegro.pl/sally-hansen-airbrush-legs-rajstopy-w-sprayu-shimm-i2446819602.html

Bo sprawdzam na stronie SH i tam wygląda buteleczka inaczej :/
image
image
I na ile aplikacji starcza taka buteleczka 120g?
image
image
Hop hop :)
image
image
o kurczę to ja tez się skuszę, bo w życiu nie opalę tych nóg :))) a jaki jest koszt ?
image
Zamówiłam ten za 33zł
zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Sprzedawca mi napisał, że odcień jest uniwersalny. Te nowsze, które mają te 4 odcienie kosztują na allegro 50-60zł
image
image
idę na wesele pod koniec lipca i jak dziewczyny tak zachwalają to może tez kupię, zawsze to nogi będą trochę ładniej może wyglądały, bogosiaa daj znać czy jesteś zadowolona jak już przetestujesz
image
niezle, tak weszlam w linka zaciekawiona i w uk widzialam taki spray za funta.... niezle zdzieraja w pl
bogosiaa to napisz koniecznie jak już się posmarujesz jaki jest efekt ;-))) ja się chciałam skusić na ten Medium Glow, ale drogo...
Dam znać, tylko pewnie dopiero w piątek do mnie dotrze :/
image
image
Aha, ja wzięłam ten uniwersalny (tańszy), potem dopytałam koleżanki, ona miała jakiejś innej firmy i mówiła że np naczynek popękanych czy rozstępów pod kolanami nie pokryje. Moja sis ma dużo popękanych naczynek na udach i kilka małych rozstępów pod kolanami właśnie, nie chodzi w ogóle z tego powodu w kieckach, czy myślicie, że Sally Hansen pokryje?
image
image
wydaje mi się, że te sally hansen też nie pokryją naczynek, na pewno będą mniej widoczne, zwłaszcza z daleka, ale aż takiej mocy kryjącej nie mają
To jak naczynek, to rozstępów chyba tym bardziej? Chociaż one w sumie są jaśniejsze.
image
image
Ja zakrywam naczynka podkładem, a później nakładam rajstopy w sprayu.
Ten co ja kupiłam jest do bani, ale to dlatego, że on tylko nadaje połysk.
Chcę jeszcze kupić ten droższy medium, mam nadzieję, że on będzie ok.
image
image
ale ladnie na nogach wyglada po nałożeniu ???
Ten który ja kupiłam to wygląda jakbym pudrem w drobinkach sobie nogi potraktowała, on żadnego koloru nie daje, nie wyrównuje nawet koloru, nic a nic, tylko daje tak jakby brokat na nogach. Ja kupowałam ten SHIMMER.
http://allegro.pl/airbrush-shimmer-rajstopy-w-sprayu-sally-hansen-i2464164411.html
Nie kupiłabym go drugi raz.

Natomiast dzisiaj zamówiłam ten:
http://allegro.pl/sally-hansen-airbrush-legs-rajstopy-medium-124-7g-i2472263380.html
Zobaczymy co z tego będzie :)
image
image
gdzies czytalam ze te airbrush sa lepsze , ladniej niby noga wygląda

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

rodzice chrzestni poszukiwani:) (48 odpowiedzi)

Zakladam osobny watek:)Jest ktos chetny?Bo stwierdzam,ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

do góry