Widok
nnt.SZUKAM OPIEKUNKI !!!
Witam ,
Szukam opiekunki do 2 letniego dziecka !!!!
Najchętniej z rejonu Obłuża , Oksywia , Pogórza, Mosty, Kosakowo, Pierwoszyno lub cała Gdynia. Może być studentka, pani chętna do opieki nad dzieckiem. Praca od 8,30-17,30 WIĘCEJ INFORMACJI pod nr tel: 502 173 991, 502 500 203
Szukam opiekunki do 2 letniego dziecka !!!!
Najchętniej z rejonu Obłuża , Oksywia , Pogórza, Mosty, Kosakowo, Pierwoszyno lub cała Gdynia. Może być studentka, pani chętna do opieki nad dzieckiem. Praca od 8,30-17,30 WIĘCEJ INFORMACJI pod nr tel: 502 173 991, 502 500 203
Opieka przy Małej jest od poniedziałku do piątku? Ja mam 25 lat i 26-miesięczną córeczkę. Od jakiegoś czasu szukamy właśnie dziewczynki w podobnym wieku abym mogła zająć się dwiema. Wiadomo dzieci w tym samym wieku mają podobny rytm dnia, zainteresowania. A dwulatki dodatkowo wielki temperament, ciekawość świata. Dziewczynki mogłyby razem się bawić i dużo uczyć sie od siebie. Moja córeczka też siusia na nocnik, śpi jeszcze w dzień około 14- tej do 2 godzin, dużo mówi, umie rozpoznawać prawie wszystkie literki alfabetu, liczyć do 10 i uwielbia zajęcia plastyczne: klejenie, malowanie a także zabawę lalkami i klockami.