Widok

nnt.SZUKAM OPIEKUNKI !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ,
Szukam opiekunki do 2 letniego dziecka !!!!
Najchętniej z rejonu Obłuża , Oksywia , Pogórza, Mosty, Kosakowo, Pierwoszyno lub cała Gdynia. Może być studentka, pani chętna do opieki nad dzieckiem. Praca od 8,30-17,30 WIĘCEJ INFORMACJI pod nr tel: 502 173 991, 502 500 203
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przekazalam znajomej.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
DZIĘKI! SPRAWA JEST PILNA SZUKAM JUŻ OD lUTEGO EWENTULANIE MARCA
podbijam !!!!!!
jaką stawke proponujesz za godzine i czy przygotowujesz wczesniej posilki dla córki.troche ciezko bedzie ci znalezc nianie na tyle godzin.ale daj znac moze kolezanka-niania bedzie zainteresowana
tochyba calkiem normalna liczba godzin skoro mama wraca do pracy na caly etat
Posiłki przygotowuje sama ! mala ma 2 latak załtwia suię na nocniczeka duza mówi jest bardzo ruchliwa! praca od 8,30-17,30 ale 2 razy w tygodniu do 15-16,00 wszystko do ustalenia! płaca też ! jeśli jesteś zainteresowana to proszę o telefon 502173991
podbijamy !!
a czemu nie przedszkole?

image
evak napisał(a):

> a czemu nie przedszkole?
>
dwa latka to za malo na przedszkole.Szkoda ze tak daleko mieszkasz i ze potrzebujesz nini od lutego,ja bede szukala pracy od wrzesnia bo dziewczynka ktora sie opiekuje idzie do przedszkola a no i ja jestem z przymorza.

image
Moja siostra właśnie w zeszłym tygodniu wysłała swoją córcię do przedszkola. Mała za kilka dni będzie miała dwa latka.

image
o to mnie zdziwilas moze to zalezy od przedszkola,tam gdzie ja chce dac mojego synka to niby od trzech lat przyjmuja a ja chce go poslac jak bedzie mial 2.5 i niewiem czy bedzie z tym problem

image
dzięki, cały czas szukam jeśli znacie miła studentkę lub panią na emeryturze to proszę powiedz ze szukam opiekunki do wspanialej 2 latki !!
michasia daj meila
podaje mojego e-mila : m.skrzypczak19@wp.pl
do jakiego przedszkola wysła dziecko ?? mozę coś wiecie o przedszkolu Smerfowy domek na Gryfa Pomorskiego w Gdyni,
wysyłam moje pociechy do Przedszkola Smerfowy domek w Kosakowie !!! opiekunki do bani niesprawdziły sie mam już dosyć !!!
mozę macie racje ! czas na przedszkole !!!!
moja siostra wysłała akurat do przedszkola w Rumi.Zarówno ona jak i mała są zadowolone.

image
bylabym zainteresowana ale mam 17 lat nie wiem czy odpowiada Pani moj wiek.Moj mail to Agacia64@buziaczek.pl jesli jest Pani zainteresowana posze pisac na maila.
Opieka przy Małej jest od poniedziałku do piątku? Ja mam 25 lat i 26-miesięczną córeczkę. Od jakiegoś czasu szukamy właśnie dziewczynki w podobnym wieku abym mogła zająć się dwiema. Wiadomo dzieci w tym samym wieku mają podobny rytm dnia, zainteresowania. A dwulatki dodatkowo wielki temperament, ciekawość świata. Dziewczynki mogłyby razem się bawić i dużo uczyć sie od siebie. Moja córeczka też siusia na nocnik, śpi jeszcze w dzień około 14- tej do 2 godzin, dużo mówi, umie rozpoznawać prawie wszystkie literki alfabetu, liczyć do 10 i uwielbia zajęcia plastyczne: klejenie, malowanie a także zabawę lalkami i klockami.
magdamati wyslalam meila
hmm myslalam ze potrzebujesz opiekunki nie wazne czy z dzieckiem czy nie:)mysle ze kogos znajdziesz jak poszukasz na wszystkich forach ale tu jest duzo kobietek z dziecmi.
ja z checia bym sie zdecydowala na taka prace zeby brac ze soba swoje dziecko moj synek ma dwa latka ale niestety bede 'wolna'dopiero od wrzesnia jak dziewczynka ktora sie opiekuje pojdzie do przedszkola

image
Pomysł z opiekunką, ktora ma swoje dziecko w podobnym wieku jest bardzo dobry. Moja mam kiedys zajmowala sie chlopcem, ktory byl mlodszy o rok i 4 mce od mojego brata. Tylko, że rodzice tego chłopca przywozili go do nas.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (41 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

do góry