Widok

nnt. TRWAŁA na włosach :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej, mam pytanko do dziewczyn co wykonywały ten zabieg na swoich włoskach- jaką metodą i czy mocno zniszczyłyście sobie włosy? Na jak długo starcza i czy potem nie wyglądają jak siano?
Proszę o rady bo zastanawiam się nad tymże "zabiegiem" :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
AHa, nie napisałam, że włosy kręciły mi się aż ich nie ścięłam. Bardzo długo trzymała, ale ze względu na zniszczone włosy nie było warto wg mnie.
ja trwałą robiłam 2 razy, już dość dawno temu.ale byłam zadowolona, włosy wyglądały jak naturalnie kręcone, właśnie wtedy poznałam mojego męża i myślał że to moje naturalne włosy (poźniej sie troche zdziwił, bo tak w ogóle mam proste jak druty ;))
najgorzej było, jak już mi sie odechcialo tej trwałej, bo od góry włosy proste, na dole kręcone. trzeba było trochę odczekać i się przemęczyć, a potem obcięłam włosy na dość krótko. fakt, trwała zniszczyła mi włosy - to jedyny minus. już teraz bym nie zrobiła.
Trwała ondulacja to największy hit tego sezonu, znów modna :) kiedyś miałam ziołową i byłam zadowolona, fakt włosy wymagają więcej układania i dbałości o nie ale jak ktoś lubi mieć burzę we włosach to polecam.
ja mialam z 6 razy....ale juz nie bede nigdy robic bo denerwuje mnie gdy wlosy odrastaja i na gorze mam plaskie proste a reszte pokrecona.
a wogole ostatni raz robilam w tamtym roku w kwietniu,juz bylam w ciazy ale niewiedzialam o tym.wlosy w ciazy tez farbowałam i wcale zielone nie wyszły.
Ja chciałam sobie zrobić jakiś czas temu, a mój mąż na to, że wystarczy chyba, że on ma kręcone włosy (ma długie kręcone i zazdrości mi, że mam proste).
Poza tym bałabym się, bo prawie nigdy nie wychodzę od fryzjera zadowolona i sama poprawiam, a trwałej to chyba się nie da ;)

Nic trudnego. Pełne info na ten temat masz tutaj - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/wella-creatine-curl-c-trwala-75ml.html
Podstawą są jakościowe produkty. Jeśli takich właśnie będziecie używać, to szybko zauważycie zmianę.
Powodzenia.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry