Widok

nnt. byty HD

Rumia Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy macie może doświadczenie z tymi butami? czytałam rożne opinie w necie i zastanawiam się czy są warte kupna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z HD miałam kiedyś glany, buty niezniszczalne. Generalnie HD nie należą do tanich butów, ale jakby co masz 2 lata gwarancji.Poza tym są różne fajne modele, ja bym sie nie zastanawiała :)
image
Wiesz co dla mnie buty nie zniszczalne,kupiłam w 2002 roku,od tego czasu cały czas mam je w szafie i czekają na wyjazd w góry,oprócz kilku rysek w sumie wyglądają jak nowe mimo,ze sporo w nich chodziłam,wygodne tyle tylko,ze moje farbowały troche nogi na początku bo to wiadomo czarna skóra:) aha mówię o wysokich glanach:)
image
Aha drogie są,ale warto bo to buty na lata:)
image
dzięki dziewczyny:)
ja znalazłam fajna stronkę gdzie są w miarę fajne ceny.Są drogie ale taniej niż w sklepie HD. Chce sobie kupić buty na zimę(oczywiście:) ) i jak mam kupić tańsze i zastanawiać się czy mi wytrzymają to wole dołożyć i mieć dwa sezony.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Pytanie o wynajem (32 odpowiedzi)

Mam pytanie jesli wynajmuje mieszkanie rodzinie a umowę najmu podpisze tylko 1 osoba. To gdzie...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

do góry