Widok

nnt: gdzie nitkowanie brwi tzw threading orz tzw.refill paznokci maszyna, nie pilnikiem...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
moze wiecie gdzie w trojmiescie glownie przymorze, sopot jest depilacja nitkami brwi,oraz uzupelnienie paznokcimaszynka, a nie pilnikiem...

z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teaz jestem zalogowana
image

image
a co to jest nitkowanie brwi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no wlasnie to jest technika depilacji brwi, duzo lepsza niz wosk, badz peseta itp...bardzo popularne w UK, ciekawa jestem czy w Gda jest cos takiego,

nikt nie wie...
image

image
http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpM&feature=related

może jakies samodzielne eksperymenty??? :))
Fajne :) i chyba jak sie dojdzie juz do wprawy to faktycznie lepsze/dokladniejsze niz tradycyjne metody
ja jestem bardzo zadowolona, a i efekt dluzej sie utrzymuje, ale sama tego nie potrafie robic, moja mama wraca do Gda i woli te technike niz woskowanie badz peseta i jestem ciekawa czy w Gda gdzies mozna to zrobic...
image

image

Zapraszam na strone http://www.nitkowanie.com tam znajdzie Pani wszystkie informacje na temat tej metody oraz szkolenie z nitkowania brwi oraz całej twarzy. Następne szkolenie odbędzie się w Gdańsku w lutym.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry