Widok

nnt: gdzie nitkowanie brwi tzw threading orz tzw.refill paznokci maszyna, nie pilnikiem...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
moze wiecie gdzie w trojmiescie glownie przymorze, sopot jest depilacja nitkami brwi,oraz uzupelnienie paznokcimaszynka, a nie pilnikiem...

z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teaz jestem zalogowana
image

image
a co to jest nitkowanie brwi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no wlasnie to jest technika depilacji brwi, duzo lepsza niz wosk, badz peseta itp...bardzo popularne w UK, ciekawa jestem czy w Gda jest cos takiego,

nikt nie wie...
image

image
http://www.youtube.com/watch?v=SK6Y12IpCpM&feature=related

może jakies samodzielne eksperymenty??? :))
Fajne :) i chyba jak sie dojdzie juz do wprawy to faktycznie lepsze/dokladniejsze niz tradycyjne metody
ja jestem bardzo zadowolona, a i efekt dluzej sie utrzymuje, ale sama tego nie potrafie robic, moja mama wraca do Gda i woli te technike niz woskowanie badz peseta i jestem ciekawa czy w Gda gdzies mozna to zrobic...
image

image

Zapraszam na strone http://www.nitkowanie.com tam znajdzie Pani wszystkie informacje na temat tej metody oraz szkolenie z nitkowania brwi oraz całej twarzy. Następne szkolenie odbędzie się w Gdańsku w lutym.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

do góry