Widok
nnt. plama na jeansach od podkładu - help :)
Dziewczyny, może pomożecie. Skapnął mi podkład na ukochane jeansy :) Namoczyłam w waniszu, niestety plama stała się jeszcze bardziej widoczna przez co jestem w szoku :)) Próbowałam też odplamiacza z lidla W5 i jakiegoś innego z biedronki i nic nie działa. Macie jakiś sposób?
mi tez sie wydaje, ze plama mogla wejsc w reakcja jakas z vanishem.... i moze byc czesto...
Ja uzywam odlpamiacza bio shout (chyba Johnsona, ale nie jestem pewna) i wiele plam schodzi, ostatnio truskawki z sukienki Mlodej :)
jest jeszcze taka seria odplamiaczy do roznego typu plam cos na B.... i tez bylam zadowolona
Ja uzywam odlpamiacza bio shout (chyba Johnsona, ale nie jestem pewna) i wiele plam schodzi, ostatnio truskawki z sukienki Mlodej :)
jest jeszcze taka seria odplamiaczy do roznego typu plam cos na B.... i tez bylam zadowolona
Ostatnio też tak załatwiłam sobie spodnie podkładem z Revlona a wiadomo, że to cholerstwo jest bardzo gęste. Spodnie miałam na sobie może z dwa razy i trochę kosztowały. Vanish nie sprawdził się, próbowałam nawet lakieru do włosów bo podobno pomaga na plamy. Całkiemm fajnie sprawdził się u mnie Isokor (https://efektlotosu.pl/isokor-cleaner-500ml-p-6.html), dobrze się nakłada, należy zostawić na kilka chwil i wrzucić do pralki i uprać. o dziwo plama zeszła. polecam.