Widok
nnt. połamane deski w łóżku
mamy łóżko z ikea
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10031628
takie jak to i cholera już 1/4 drewnianych szczebli jest złamana albo pęknięta.
nie wiecie jak można uzupełnić takie szczebelki? zamówić gdzieś na wymiar?
może któraś z was coś wykombinowała bo ja już nie wytrzymuję mój mąż też - mamy powyginane plecy w 8-kę
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10031628
takie jak to i cholera już 1/4 drewnianych szczebli jest złamana albo pęknięta.
nie wiecie jak można uzupełnić takie szczebelki? zamówić gdzieś na wymiar?
może któraś z was coś wykombinowała bo ja już nie wytrzymuję mój mąż też - mamy powyginane plecy w 8-kę
my 2 lata ale myślę ze łóżko ma z 6 lat - kurde łamią się jeden po drugim jakbyśmy po nim skakali
to jest łóżko na wyposażeniu wynajętego mieszkania ...a deski nie leżą na stelażu tylko są w niego "wciśnięte".
ok nie doczytałam ze deski sa wcisniete chyba w tym samym czasie pisalismy :)
A jak wynajmujecie i zgłaszacie to właścicielowi to wam nie wymienia, pogadajcie ,że ma wymienic łóżko bo nie wytrzymujecie.W koncu wy placicie czynsz
To moje by cos wymysliło moze jakies kotwy z boku metalowe wzmacniajace , albo od spodu
A jak wynajmujecie i zgłaszacie to właścicielowi to wam nie wymienia, pogadajcie ,że ma wymienic łóżko bo nie wytrzymujecie.W koncu wy placicie czynsz
To moje by cos wymysliło moze jakies kotwy z boku metalowe wzmacniajace , albo od spodu

Ha ha wątek z przed roku wrócił;)
paragonu oczywiście już nie ma dawno ale nie wiedziałam o tych listwach sprężynujących - następnym razem będę tak robić!
oczywiście że jakoś tam sobie poradziliśmy ale może innym się przyda;)
paragonu oczywiście już nie ma dawno ale nie wiedziałam o tych listwach sprężynujących - następnym razem będę tak robić!
oczywiście że jakoś tam sobie poradziliśmy ale może innym się przyda;)
ha,ha ja już 2 razy jechałam do Ikei po 2 listwy do Beddinge i owszem wymienili ale po przyjezdzie do domu okazalo sie ze moje ktore wzieli na wzor byly o 3 cm dluzsze i te ktore dali nie pasowaly bo mialy tylko 70cm.Pojechalam drugi raz 70km! i powiedzieli ze nie maja ale mam zagladać ha,ha takie traktowanie klienta ;prosze wpadac jak beda to wymienimy! myślą ,że czas i paliwo na loterii wygrałam.