Widok

nnt test ciążowy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić test ciążowy ?
Kupiłam juz test Quick Vue ale nie wiem czy zrobic go juz czy poczekac do dnia miesiaczki ktora niby powinna nastapic ?
Nie wiem jak lepiej .
Z jednej strony wolalabym juz teraz bo sie martwie ale jakby wynik mial byc lepszy pozniej to poczekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
następnym razem na pewno będzie pozytywny !! Trzymam kciuki !!

Karolinka29 napisał(a):

> A ja mam pytanie może głupie, ale mnie to ciekawi; pytanie do
> dziewczyn które robiły test przed spodziewanym dniem miesiączki
> albo w tym samym: czy miałyście normalne objawy na miesiączke
> tj. powiększone i bolące piersi, dziki apetyt, ból podbrzusza?
> a jednak się okazało że jesteście w ciąży?
>

Mnie piersi bardzo bolały i były powiekszone ( nigdy takich wcześniej nie miałam, więc podejrzewałam, że coś nie-tak :0 ), apetyt bez zmian, dodatkowo obfita, biała wydzielina i problemy ze snem.
To jeszcze nic nie oznacza.
Ja miałam przeczucie ,że jestem w ciąży i zrobiłam test 3 dni przed oczekiwaną @ i negatywny, myślałam ,że się załamie bo tym razem miałam takie ciążowe nadzieje. Wynik negatywny:( Potem ból piersi bardziej niż zwykle i brzuch bolał jak na @ a tej nie było 3 dni po terminie. Ciągle biegałam do kibelka sprawdzić, a tam nic. Myślałam, że przesuwa się bo miałam pełno stresu ale mój mąż rano pogonił mnie do łazienki i powiedział ,że mamy jeszcze jeden test i mam go zrobić i mieć pewność. Pojawiła się blada, bardzo blada kreska. Następnego dnia zrobiłam beta hcg i potwierdziło ciąże.

ja zrobilam pare dni po tym jak miesiaczka sie nie zjawila;)
a objawy,hmmm,chyba zadnych tylko piersi mega bolaly no i przytylam troszke na samym poczatku

Ja z jednej strony sie ciesze ze jest negatywny ale czasami juz mysle ze chcialabym miec dziecko a moj kochany to bardzo by chcial.
Ale trudno widocznie musze ejszcze poczekac albo zrobie test jeszcze za kilka dni . Zobaczymy jak sie rozwinie wszystko :)
nie rób testu przed dniem spodziewanej miesiączki. Ja pierwszy test zrobiłam 3 dni przed spodziewaną miesiączką i wyszedł negatywny. Potem zrobiłam 5 dni po spodziewanej @ i wyszedł pozytywnie :D
no własnie zrobilam przed spodziewana a teraz zrobie jak bede wiedziala ze juz powinna byc a jej nie ma
No dobra dziewczyny więc co ja mam myśleć skoro jeden test wyszedł pozytywnie kreseczka testowa bardzo anemiczna, bardzo jasna, okres mi się spóźnił,a potem zamiast normalnej @ miałam cztery dni lekkiego plamienia, piersi zaczęły mnie boleć dopiero w trzecim dniu plamienia , to nie był normany ból tylko takie pieczenie swędzenie, wrażliwośc, piersi są troszkę napuchnięte ale nie wiele, powiększył mi się obwód brzucha i jest jeszcze wiele innych znacznych objawów a tu robię drugi test i to samo ale kreka jeszcze mniej widoczna, co ja mam sobie o tym myśleć....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry