Widok

nnt test ciążowy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny kiedy najlepiej zrobić test ciążowy ?
Kupiłam juz test Quick Vue ale nie wiem czy zrobic go juz czy poczekac do dnia miesiaczki ktora niby powinna nastapic ?
Nie wiem jak lepiej .
Z jednej strony wolalabym juz teraz bo sie martwie ale jakby wynik mial byc lepszy pozniej to poczekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zrobilam jak bylam w 5 tygodniu:)

ja zrobiłam na drugi dzień jak miała się zacząć miesiączka :)

to ja chyba zrobie teraz jeden a najwyzej za jakis czas drugi
Juz sama nie wiem co robic.
Denerwuje sie czy jestem w ciazy czy nie .
Na ulotce jest napisane czy trzeba go zrobic z rana czy mozna w środku dnia.

Ja robiłam 3 dni po dacie spodziewanej miesiączki i było to popołudniu.

ja robiłam też 2albo 3dni po.. i wieczorem :)

Ale czy tak trzeba w czasie spodziewanej miesiaczki ?
czy mozna teraz ? DO miesiaczki mam jeszcze jakies 3 dni ?
Nie o to chodzi. poprostu jak zachodzisz w ciąże to miesiaczka zanika - ale nie zawsze, moja koleżanka miala do 3mca więc nawet nie wiedziała ze zaszła.

No więc, jak wypadł termin miesiaczki a ja jej nie dostałam to zrobiłam test.

Nie wiem czy o to Ci dokładnie chodziło :)

ok dziękuję to ja zrobie jutro rano , najwyzej za jakis czas powtorze
Ja robiłam kilka dni przed spodziewaną miesiączką i po południu. Wyszedł pozytywnie, druga kreska była bardzo blada, ale była :)))
Powtórzyłam w dniu miesiączki i obie kreski były wyraziste.
Obecnie - 21 tc.

ja robiłam w dzień spodziewanej miesiączki rano, była sobota. Zrobiłam test i była jedna kreska wiec pomyślałam znowu się nie udało( jak zawsze) i poszłam z powrotem do łózka ale testu nie wyrzuciłam tylko położyłam na półce. Jak poszłam drugi raz do łazienki i patrze na test a tam II kreseczki, gapiłam się jak sroka w gnat:) no ale wiedziłam że wynik jest wątpliwy jak się go odczytuje więcej niż po 10 min, więc pobiegłam po następny (miałam niezły zapas w barku:)), no i drugi pokazał znowu II kreseczki i wtedy jak to baba popłakałam się, moj M myślał że płącze z powodu kolejnej porażki, a ja mu test pokazałam nie musiałam tłumaczyć co znaczy... później była juz tylko radość

A ja mam pytanie może głupie, ale mnie to ciekawi; pytanie do dziewczyn które robiły test przed spodziewanym dniem miesiączki albo w tym samym: czy miałyście normalne objawy na miesiączke tj. powiększone i bolące piersi, dziki apetyt, ból podbrzusza? a jednak się okazało że jesteście w ciąży?

ja robiłam jakieś 10 dni po terminie

żadynch objawów poza nabrzmiałymi i bolącymi piersiami

ból piersi był jakby większy, podbrzusze bolało jak na @, nic nie wskazywało u mnie że to ciąża, czułam się jak przed każdym okresem

Mnie bolały piersi, były tak obrzęknięte i tkliwe, iż myślałam,że pękną. Podobno dziewczyny mają białawe upławy, ale u mnie to nie wystąpiło.

Karolinka, tak ja miałam takie objawy...

Karolinka ja też tak miałam a piesi!!!??? nie dotykać bo zatłukę takie były tkliwe

dzięki wielkie, zaspokoiłyście moją ciekawość :) gdyby nie to, że nie mogę być teraz w ciąży to pomyślałabym że jestem he he, nigdy nie miałam takiego wielkiego apetytu i ciągle szukam słodkiego, a zwłaszcza czekoladowego - gdzie ja nie przepadam za słodyczami, ale to pewnie taki dziwny apetyt na lato, może i dobrze przyda mi się pare kilo :)

no i zdecydowałalm że rano zrobie test i zrobilam .
Wynik negatywny.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry