Widok

nnt. ubezpieczenie samochodu

Łostowice Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Trochę nie na temat ale ubezpieczyłam parę dni temu samochód. Sprawdziłam praktycznie wszystkie ubezpieczalnie i najtaniej wyszło mi w Axa Direct. Powołałam się na nr ubezpieczenia znajomego i dostałam jeszcze 100zł zniżki. Polecam więc z czystym sercem oraz podaję nr ubezpiecznia: BC/1600016/00. Jeżeli powołacie się na ten nr to dostaniecie od 50 do 100zł zniżki od już naliczonej składki ( w zależności czy tylko OC czy razem z AC). Składkę można wyliczyć na stronie: www. axadirect.pl Polecam! Mają ciekawe asisstance dla kobiet (dowożą nawet paliwo, jezeli stanie nam samochód) . Może ktoś z Was skorzysta...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
AXA jest fajna cenowo, ale tylko jak nie masz szkody. Też ubezpieczałam w Axie ze względu na wysokość składki. Ale jak przyszło do likwidacji szkody parkingowej to firma nie stanęła na wysokości zadania. Strasznie zaniżają wypłaty odszkodowań, był problem z rzeczoznawcą. Ta przygoda nauczyła mnie ze lepiej zapłacić więcej u sprawdzonego ubezpieczyciela niż potem niepotrzebnie tracić nerwy.

image
ja w Axa miałabym zapłacić ponad 3 tys. ubezpieczenia, u poleconego prywatnego agenta mam o połowę mniej i jeszcze ubezpieczone mieszkanie. Tak potrafił wybrać mi ubezpieczenie, że pomimo szkody i bardzo krótkiego czasu posiadania prawka, mam większe zniżki na AC i OC niż mój mąż :)
image[/url]image[/url]
Ja na razie skorzystałam z holowania samochodu. Laweta była na miejscu w ciągu pół godziny. Wszystko bardzo sprawnie poszło więc jestem zadowolona. Ponad to, zniżki z OC przeszły mi na AC, co było dla mnie bardzo ważne, bo wcześniej nie miałam AC, a dostałam 60 proc. zniżki. Zapłaciłam za ubezpieczenie ok 1 tys. zł, natomiast inne ubezpieczalnie wysłały mi propozycje średnio za ok. 2tys. czasem nawet 3 tys. W ub. roku w Commercialu zapłaciłam 1500zł. W tym roku chcieli mi ubezpieczyć samochod za 1700zł. Dla mnie to spora różnica, a zależało mi bardzo na AC (i możliwości aby zniżki przeszły z OC - a tego nie proponuje zbyt wiele ubezpieczalni).
mi w axa wyliczyli na 3 tys ubezpieczenie,,a w alianzie zapłaciłam 890zł,,wiec dla mnie to bardzo duza róznica
imageimage
Fajna reklama
Ale już swojego nr polisy na pewno bym nie podała do publicznej wiadomości...

imageimage

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

pożyczka hipoteczna? (18 odpowiedzi)

moim rodzice mają mieszkanie własnościowe ( maja po 65.70lat) niestety ja niemam żadnej zdolności...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

do góry