Widok

nowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich serdecznie,
Jestem tu nowa zarejstrowaną osobą i troszkę się gubie w tym wszystkim co i jak trzeba najpierw załatwiać.Może ktoś mi pomoże
Ślub planujemy na początek września i się zastanawiam czy to już czas zacząć wszystko załatwiać Myśle przede wszystkim o Kościele.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zacznij od knajpy, potem załatw kościół. Ja mam wesele 17 czerwca i na razie załatwiłam Knajpę
Polecam Ci lokal w Salinie, www.salino.pl
hej
ja planowałam ślub i obiad dla rodziny, ale jak zobaczyłam salę... to powiedziłam mojemu, że nie ma szansy na to żeby nie było tak jak zawsze marzyłam.... Z obiadu na 30 osób zrobiło się wesele na 90 ze wszytskimi mozliwymi gadżetami...
W październiku załatwiłam wszystko ! ale....
trafiłam rewelacyjnie ze wzg na datę 27 maj, że część ludzi jeszcze nie była zajęta.
Myślę, że powinnaś zacząć od sali bo może być problem na chwile obecną, zespół lub DJ i kamerzysta i zdjęcia... z kościołem bym poczekała na końcu, chociaż w wielu przypadkach np. Katedry może być juz zarezerwowane...
także śpiesz sie powoli ! :)))
zrób sobie plan ile gości i jaki typ, to juz bedziesz wiedziala jakiej sali czy muzyków szukać kościół i forograf jest dla Was....
Jeżeli nie masz sali to proponuję salę której zwalniam termin 30.09.2006 w robakowie. Jeśli masz pytania to pisz na adres agnieszka84220@wp.pl
pozdrawiam aga
do góry