Widok

nubilizator - inhalator jaki wybrać

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam jaki wybrać nubilizator i czy te w kształcie biedronki ciuchci itp też mogą używać dorośli bo jak kupować to dla całej rodzinki najlepiej w razie potrzeby
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.novamed.pl/inhalator-pneumatyczny-medel-pro-filtr-antybakteryjny-antywirusowy my mamy taki :) i polecam :) korzystamy z niego wszyscy i ma możliwość pracy ciągłej, czyli możemy po kolei go używać
większość ma system 30min pracy 30min odpoczynku czyli całej rodzinki za jednym razem nie obskoczą:)
a te o różnych dziecięcych kształtach to nie wiem, musisz popatrzeć w zestawie czy mają maski małe i duże, ten nasz ma obie, do tego ustnik i jeszcze dodatkową końcówkę do nosa co działa na zasadzie psiku wodą morską w sprayu :)
mam ten sam i równiez polecam - w użyciu niemal nieustannie od 2 lat (córka alergik)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry