Widok

paznokcie - gdzie ladnie zrobić ........Kowale, Orunie, Ujeścisko .??..

polecicie mi kogoś , może byc z dojazdem do domu też ...może ktos korzysta...............z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja robie na Chełmie w Vivie u pani Doroty... Niestety przyjmuje tylko w salonie, ale spokojnie mogę ją polecić, bo paznokcie robi piękne i trwale :)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
na kowalach są 3 miejsca, gdzie robią paznokcie, ale nie wie czy dojadą do domu..
ale w którym na Kowalach ładnie robia bo nie wiem ?
Chętnie podłączę się do wątku bo mnie równiez interesują te okolice jesli chodzi o paznokcie ;-)

Najlepiej gdyby można poprosić o jakies fotki
na kowalach nikt nie robi ladnie, ale jeszcze nie sprawdzam salonu na guderskiego 1 tego salonu kosmetycznego.
Na Guderskiego robiłam pedicure i jestem zadowolona, może warto spróbować?
www.trzeciwymiar.blox.pl
babeczka która robi tam, gzie jest fryzjer "u janki" (czy coś takiego) robi ładnie - byłam u niej wiele razy i zawsze byłam zadowolona(a byłam u kilku innych babeczek wiec jako-takie porównanie mam) jedyny problem, że ma b. dużo klientek i cięzko się z nią umówić. Drugi jest tuż obok - fryzjer Afrodyta - ale tam trzeba uważać - są wie panie, jedna robi w miarę ok , druga tragicznie. Ta "lepsza" pan chyba się nazywa Mariola... Trzecie miejsce to salon "piękna i Bestia" - to jest jak się wjeżdza od swiętokrzyskiej na ul. Zeusa to od razu w lewo - 200m - i po lewej jest szyld, ale tam jeszcze nie byłam.
na guerskiego też jeszcze nie byłam, ale tam też ciężko się umówić
dzięki za info chyba spróbuję się umówić w tym nowy miejscu "Piekna i Bestia" bo do Janki nie pójdę napewno ........ to juz wolę zaryzykować w tym nowym gabinecie :-)
dam znać jak było :-)
Ja robię paznokcie z dojazdem do klietnki. Mieszkam w Sarniej Dolinie i u mnie w domu również robię paznokcie.
To nie reklama :)
Ale skoro szukacie kogoś to mogę się z czystym sumieniem polecić.
Zdjęcia są na mojej stronie internetowej i mam nadzieję, że się Wam spodobają.
www.dreamnails-weronika.eu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ten numer telefonu na Pani stronie to faktycznie taki numer?? Za dużo cyfr Pani podała a kombinacji jest wiele. Jestem zainteresowana bo podobaja mi się zdjęcia. Podaje mail proszę o kontakt gugusia2005@wp.pl
ee, a co jest nie tak z tym "u janki"? pytam, bo może o czymś nie wiem, a warto by było..
poprostu za ciasno , za duzo klientek naraz , same plotkary mam wrażenie a jak za podcięcie grzywki małej dziewczynce zaspiewali 15 zł to juz całkiem zwątpilam .........a i syna nożyczkami też nie chcieli obcinac hehehe i :-)) poza tym jakoś klaustrofobicznie tam ..........
no w sumie dużo miejsca tam nie ma...za chodziłąm zawsze na godz 18-19, wiec "plotkary" juz konczyły pracę i wychodziły. Ale to prawda - babeczki są gadatliwe , hehe :)))
jak pojziesz to "pięknej i bestii" to daj znac jak tam - czy dobrze i jak cenowo :)
O.K. napisze ci :-)
rybalon - no więc babek od paznokci juz nie ma u Afrodyty - wczoraj byłam umówiona na 17 przychodzę i klops - fryzjerka mówii mi że już nie pracują (a umawiałam się w sobotę..) a że potrzebowałam to szukałam dalej - w "piękna i bestia" akurat nie było kosmetyczki (ma być dzis, ale nie wiadomo czy ma umówione klientki czy nie bo fryzjerki nie mająwglądu w jej kalendarz) Na guderskiego podobnie - kosmetyczka była do 14, ale za to załapałam się do fryzjera (miałam i tak isc dziś do Afrodyty ale mnie wkurzyli z tymi paznkociami i odwołałam wizytę) no i było b. fajnie - fryzjerka doradziła i zrobiła i ładne pasemka :) w przeciwieństwie do "u janki" nie jest tak klaustrofobicznie, więc pewnie Ci się spodoba , przyjemnie fajnie - ogólnie polecam fryzjera. Co do paznokci to zobaczymy- jeszcze nie udalo mi się nigdzie umówić :(
lux83 a ile zaplacilas za pasemka? szukam dobrego fryzjera w okolicach orunii, łostowic, ujeściska, kowal, ew. chełmu. do tej pory jeździłam do salonu joel w gdańsku na stągiewnej, ale ostatnio zapłaciłam za jeden kolor na włosach do ramion 150zł, więc muszę z nich zrezygnować.
za farbowanie +pasemka +pocięcie wyszło 200zł
Polecam serdecznie p.Beatke we wrzeszczu, choć inny kierunek ale \robie od kilku lat i jestem bardzo zadowolana - trwałe i super wykończone tel. 603-227-772
poszłam na próbę do "pieknej i bestii " na Kowalach - za zwykły manicure , french + regulowanie brwi zaplacilam w sumie 40 zł , jutro idę znow bo wesele popołudniu :-) - kosmetyczka miła , pazurki zrobiła ładnie . Byłam tam tez u fryzjera , tez jestem zadowolona za balejaż na średnie włosy , ze scięciem zapłaciłam 110 zł . Chyba będę tam chodzić ......... milo i cenowo nie tak zle.
i ja byłam tam na paznokciach w międzyczasie. Pani robiła mi zel- całkiem niezle, poki co nic sie nie dziej , nie odpada itp jedyny minus ze płaciłam 100 zł ale de facto pani robiła wszystko niemal od zera bo poprzedni zel mi zupełnie odpadał..
no to chyba warto :-) a ty tez mieszkasz na Olimpie ? ???
jop, na zeusa :)
ja koło kościoła :-) pozdrawiam sasiadkę :-)
hehe, no proszę :)
zaraz własnie bede wracala do domu. dzielnica fajna,ale jak pomyslę o korkach przez które musze się przebić to masakra....
jesli chodzi o pbeatke z salonu styl we wrzeszczu to polecam na sto procent. pracowalam tam pare miesiecy i jako pracownik stwierdzam ze byl to jedyny zaklad kosmetyczny w jakim oracowalam ( tzn pierwszy w ktorym pracowalam reszta to praktyki) w ktorym wszyscy traktuja sie jak rodzina . beatka superdziewczyna swietna kosmetyczka i superciepla osoba. pan leszek wlasciciel tez. polecam bo tam nie ma obludy i sciemniania tak jak w wiekszosci takich miejsc.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
kiedys na morenie w jednym salonie pracowała justyna, robiła super paznokcie, teraz ma swoj salon na ujeścisku, ale też chyba dojezdza, zawsze warto zadzwonic i podpytac
telefon chyba aktualny ten: 519553993
moja szwagierka przeprowadziła się teraz na Orunie i zajmuje się od wielu lat manicurem, akrylem, ozdabianiem itd itd.-a cenowy uważam, że ma b.konkurencyjne. Jeżeli ktoś jest zainteresowany podam do niej telefon
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gosiar, możesz podać mi numer telefonu do swojej szwagierki i napisać ile kosztuje u niej akryl?

image
Aha, i czy dojeżdża do klientki do domu? :)

image
Silje odpisałam Ci na maila. Jest opcja dojazdu do Klientki
ANULKA2100@WP.PL dojazd do domu!!! ładnie, niedrogo i solidnie!!!
Napisz maila a wyślę ofertę!!!
moja kuzynka pięknie robi paznokcie
bierze 60-70zł za całe nowe
jak coś to dam do niej kontakt
pozdrawiam
image[/url]
image
Ja robie paznokcie i u rąk i u nóg na guderskiego -prestige. jestem zadowolona, poza tym oprócz paznokci są inne usługi. Może tam zaglądnij..? W każdym razie ja polecam.
ile kosztuje podcięcie włosów + modelowanie " u janki"?
orientujecie się???
na scięcie idz do pięknej i bestii vis a vis biedronki - polecam tam taką szczupła, wysoka babeczkę z czarnymi włosami - ma dziewczyna zacięcie do ścinania włosów i fajnie jej to wychodzi :-)sama tym razem pójdę własnie do niej
a cenowo jak tam?
Witam Panie sąsiadki ja mieszkam nie daleko bo na Nowym Marzeniu:) Korzystam od dłuższego czasu z usług p. Malwiny z Kashmir Spa na ujescisku jestem bardzo zadowolona i cenowo i usługowo. Robiłam juz twarz, pedicure, manicure i wosk systematycznie. Zawsze da jakis "gratisik" i ciagle co przyjde ma jakies nowosci:) takze polecam mozecie sobie sprawdzić http://www.kashmirspa.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

do góry