Widok
babeczka która robi tam, gzie jest fryzjer "u janki" (czy coś takiego) robi ładnie - byłam u niej wiele razy i zawsze byłam zadowolona(a byłam u kilku innych babeczek wiec jako-takie porównanie mam) jedyny problem, że ma b. dużo klientek i cięzko się z nią umówić. Drugi jest tuż obok - fryzjer Afrodyta - ale tam trzeba uważać - są wie panie, jedna robi w miarę ok , druga tragicznie. Ta "lepsza" pan chyba się nazywa Mariola... Trzecie miejsce to salon "piękna i Bestia" - to jest jak się wjeżdza od swiętokrzyskiej na ul. Zeusa to od razu w lewo - 200m - i po lewej jest szyld, ale tam jeszcze nie byłam.
na guerskiego też jeszcze nie byłam, ale tam też ciężko się umówić
na guerskiego też jeszcze nie byłam, ale tam też ciężko się umówić
Ja robię paznokcie z dojazdem do klietnki. Mieszkam w Sarniej Dolinie i u mnie w domu również robię paznokcie.
To nie reklama :)
Ale skoro szukacie kogoś to mogę się z czystym sumieniem polecić.
Zdjęcia są na mojej stronie internetowej i mam nadzieję, że się Wam spodobają.
www.dreamnails-weronika.eu
To nie reklama :)
Ale skoro szukacie kogoś to mogę się z czystym sumieniem polecić.
Zdjęcia są na mojej stronie internetowej i mam nadzieję, że się Wam spodobają.
www.dreamnails-weronika.eu
rybalon - no więc babek od paznokci juz nie ma u Afrodyty - wczoraj byłam umówiona na 17 przychodzę i klops - fryzjerka mówii mi że już nie pracują (a umawiałam się w sobotę..) a że potrzebowałam to szukałam dalej - w "piękna i bestia" akurat nie było kosmetyczki (ma być dzis, ale nie wiadomo czy ma umówione klientki czy nie bo fryzjerki nie mająwglądu w jej kalendarz) Na guderskiego podobnie - kosmetyczka była do 14, ale za to załapałam się do fryzjera (miałam i tak isc dziś do Afrodyty ale mnie wkurzyli z tymi paznkociami i odwołałam wizytę) no i było b. fajnie - fryzjerka doradziła i zrobiła i ładne pasemka :) w przeciwieństwie do "u janki" nie jest tak klaustrofobicznie, więc pewnie Ci się spodoba , przyjemnie fajnie - ogólnie polecam fryzjera. Co do paznokci to zobaczymy- jeszcze nie udalo mi się nigdzie umówić :(
poszłam na próbę do "pieknej i bestii " na Kowalach - za zwykły manicure , french + regulowanie brwi zaplacilam w sumie 40 zł , jutro idę znow bo wesele popołudniu :-) - kosmetyczka miła , pazurki zrobiła ładnie . Byłam tam tez u fryzjera , tez jestem zadowolona za balejaż na średnie włosy , ze scięciem zapłaciłam 110 zł . Chyba będę tam chodzić ......... milo i cenowo nie tak zle.
jesli chodzi o pbeatke z salonu styl we wrzeszczu to polecam na sto procent. pracowalam tam pare miesiecy i jako pracownik stwierdzam ze byl to jedyny zaklad kosmetyczny w jakim oracowalam ( tzn pierwszy w ktorym pracowalam reszta to praktyki) w ktorym wszyscy traktuja sie jak rodzina . beatka superdziewczyna swietna kosmetyczka i superciepla osoba. pan leszek wlasciciel tez. polecam bo tam nie ma obludy i sciemniania tak jak w wiekszosci takich miejsc.
Witam Panie sąsiadki ja mieszkam nie daleko bo na Nowym Marzeniu:) Korzystam od dłuższego czasu z usług p. Malwiny z Kashmir Spa na ujescisku jestem bardzo zadowolona i cenowo i usługowo. Robiłam juz twarz, pedicure, manicure i wosk systematycznie. Zawsze da jakis "gratisik" i ciagle co przyjde ma jakies nowosci:) takze polecam mozecie sobie sprawdzić http://www.kashmirspa.pl