Widok
To chyba zależy jakie mieszkania, wiem, że niektóre czekają na wyodrębnienie, co do ceny nam nie udało się wynegocjować niższej ceny, ale cena była i tak dość atrakcyjna jak na nasze mieszkanie. Wszystkich informacji udzielają w Tyszkiewiczu, polecam tam zadzwonić, bo gdyby nie Pani Ula to bym się nie szykowała do przeprowadzki w to miejsce.
redzianin, nasze poprzednie mieszkanie nagrzewało się o wiele bardziej a poddaszem nie było (zimą 26stopni przy całkowicie zakręconym ogrzewaniu)
sprawdzałam o 17stej i u góry 22,6 stopnia przy zaciągniętych roletach,a na dole 21,6; jak się tam śpi na codzień to nie odpowiem bo my mamy tam pokoje dla gości jedynie
sprawdzałam o 17stej i u góry 22,6 stopnia przy zaciągniętych roletach,a na dole 21,6; jak się tam śpi na codzień to nie odpowiem bo my mamy tam pokoje dla gości jedynie
Zainteresowany, kiedy zaczęli grzanie w grudniu to było ciepło, a przynajmniej trzeba była kurtki ściągać od razu na wejściu, ale wtedy jeszcze tam nie mieszkaliśmy, jak się wprowadziliśmy to już praktycznie wiosna była, więc jak to będzie zimą to się okaże za rok :) Jedyne "zimne" pomieszczenie to wc. A i my nie mamy podłogówki na 1 piętrze.
Co do kotła to nie mam za bardzo porównania bo przeprowadziliśmy się z bloku i jak dla mnie to wogóle straszna tu cisza w porównaniu do gdyńskiego blokowiska.
Z wodą problemów nie zauważyłam.
Co do kotła to nie mam za bardzo porównania bo przeprowadziliśmy się z bloku i jak dla mnie to wogóle straszna tu cisza w porównaniu do gdyńskiego blokowiska.
Z wodą problemów nie zauważyłam.
Witam.
Jestem zainteresowany szeregiem A.Byliśmy już oglądac i bardzo nam sie spodobały i rozważamy kupno;-)
Mam pytanie Gdynianko co do ogrzewania podłogowego jakie jest w tych szeregach.Daje ono rade?;-) No i jak sprawuje sie kocioł IMMERGAS-pracuje w miare cicho i czy nie ma problemu z ciepłą wodą jeśli odkreci sie wode np. w kuchni i łazience jednocześnie?Z góry dzieki za odpowiedz i sorrki za braki w ''eł'' i ''ci'' ale coś mi klawiatura nie działa prawidłowo;-D
Jestem zainteresowany szeregiem A.Byliśmy już oglądac i bardzo nam sie spodobały i rozważamy kupno;-)
Mam pytanie Gdynianko co do ogrzewania podłogowego jakie jest w tych szeregach.Daje ono rade?;-) No i jak sprawuje sie kocioł IMMERGAS-pracuje w miare cicho i czy nie ma problemu z ciepłą wodą jeśli odkreci sie wode np. w kuchni i łazience jednocześnie?Z góry dzieki za odpowiedz i sorrki za braki w ''eł'' i ''ci'' ale coś mi klawiatura nie działa prawidłowo;-D
Witam
My mamy rezerwacje na mieszkanie w budynku C- i czekamy cały czas na wiadomość kiedy już będzie ok- abyśmy mogli dać wnioski do banku. a wy już daliście? Kto wam pomaga ogarnąć sprawy związane z kredytem? do jakich banków próbujecie?na które mieszkanie si zdecydowaliscie: parter, piętro, czy poddasze?
My mamy rezerwacje na mieszkanie w budynku C- i czekamy cały czas na wiadomość kiedy już będzie ok- abyśmy mogli dać wnioski do banku. a wy już daliście? Kto wam pomaga ogarnąć sprawy związane z kredytem? do jakich banków próbujecie?na które mieszkanie si zdecydowaliscie: parter, piętro, czy poddasze?
No i wnioski kredytowe zostały dzisiaj wypełnione, no i teraz będziemy czekać na decyzje.
Ponoć nasze mieszkanie czyli w budynku C ma być gotowe na maj, no zobaczymy.
Czy są tu na forum jeszcze jacyś przyszli mieszkańcy? Po targach, które mają być wkrótce może będzie nas więcej?
A droga dojazdowa super, szybko im poszło!!!!
Ponoć nasze mieszkanie czyli w budynku C ma być gotowe na maj, no zobaczymy.
Czy są tu na forum jeszcze jacyś przyszli mieszkańcy? Po targach, które mają być wkrótce może będzie nas więcej?
A droga dojazdowa super, szybko im poszło!!!!