Widok

pc invest OSIEDLE RUMIA

ktoś słyszał?

http://pcinvest.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To chyba zależy jakie mieszkania, wiem, że niektóre czekają na wyodrębnienie, co do ceny nam nie udało się wynegocjować niższej ceny, ale cena była i tak dość atrakcyjna jak na nasze mieszkanie. Wszystkich informacji udzielają w Tyszkiewiczu, polecam tam zadzwonić, bo gdyby nie Pani Ula to bym się nie szykowała do przeprowadzki w to miejsce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej Anka,
Zastanawiam się nad zakupem mieszkania na tym osiedlu, ale mam kilka wątpliwości. Czy deweloper przedstawił przybliżony termin podpisania aktów notarialnych? Na jaki procentowy rabat mogę liczyć negocjując cenę?
Z góry dziękuję za info.
Witam Wszystkich!
Już niedługo odbiór naszego mieszkanka, już nie możemy się doczekać, mało wpisów od przyszłych mieszkańców, a z tego co wiem to jest już ich troszkę, piszcie kiedy planujecie wprowadzić się w końcu Gdynianka nie będzie jedyna na tym pięknym osiedlu!
redzianin, nasze poprzednie mieszkanie nagrzewało się o wiele bardziej a poddaszem nie było (zimą 26stopni przy całkowicie zakręconym ogrzewaniu)

sprawdzałam o 17stej i u góry 22,6 stopnia przy zaciągniętych roletach,a na dole 21,6; jak się tam śpi na codzień to nie odpowiem bo my mamy tam pokoje dla gości jedynie
Gdynianko mam pytanie odnośnie nagrzewania sie poddasza.Jak to wygląda w ciepłe słoneczne dni.Jest bardzo ciepło na poddaszu?Jaka panuje temperatura latem w ciepłe dni w całym szeregu?

Pozdrawiam.

Redzianin.
Zainteresowany, kiedy zaczęli grzanie w grudniu to było ciepło, a przynajmniej trzeba była kurtki ściągać od razu na wejściu, ale wtedy jeszcze tam nie mieszkaliśmy, jak się wprowadziliśmy to już praktycznie wiosna była, więc jak to będzie zimą to się okaże za rok :) Jedyne "zimne" pomieszczenie to wc. A i my nie mamy podłogówki na 1 piętrze.

Co do kotła to nie mam za bardzo porównania bo przeprowadziliśmy się z bloku i jak dla mnie to wogóle straszna tu cisza w porównaniu do gdyńskiego blokowiska.

Z wodą problemów nie zauważyłam.
My też podpisywaliśmy 29 w poniedziałek. Teraz tylko wnioski o kredyt i mam nadzieję, że jak najszybciej kluczę :)
Witam.

Jestem zainteresowany szeregiem A.Byliśmy już oglądac i bardzo nam sie spodobały i rozważamy kupno;-)
Mam pytanie Gdynianko co do ogrzewania podłogowego jakie jest w tych szeregach.Daje ono rade?;-) No i jak sprawuje sie kocioł IMMERGAS-pracuje w miare cicho i czy nie ma problemu z ciepłą wodą jeśli odkreci sie wode np. w kuchni i łazience jednocześnie?Z góry dzieki za odpowiedz i sorrki za braki w ''eł'' i ''ci'' ale coś mi klawiatura nie działa prawidłowo;-D
my podpisujemy umowe przedwstępną w poniedzialeek :) budynek c również
Witam,
Czy wie ktoś coś na temat miejsc postojowych dla gości???
wysłałam maila :)
Dzięki
Witam!
W sprawie kredytu pomaga nam Pani, która współpracuje z Tyszkiewiczem, złożyliśmy do trzech banków, a zarezerwowane mamy I piętro z poddaszem. Nie chce tak na forum pisać wszystkich szczegołów także podaje emaila: tola79@op.pl. pozdrawiam.
Witam
My mamy rezerwacje na mieszkanie w budynku C- i czekamy cały czas na wiadomość kiedy już będzie ok- abyśmy mogli dać wnioski do banku. a wy już daliście? Kto wam pomaga ogarnąć sprawy związane z kredytem? do jakich banków próbujecie?na które mieszkanie si zdecydowaliscie: parter, piętro, czy poddasze?
No i wnioski kredytowe zostały dzisiaj wypełnione, no i teraz będziemy czekać na decyzje.
Ponoć nasze mieszkanie czyli w budynku C ma być gotowe na maj, no zobaczymy.
Czy są tu na forum jeszcze jacyś przyszli mieszkańcy? Po targach, które mają być wkrótce może będzie nas więcej?
A droga dojazdowa super, szybko im poszło!!!!
Życzę powodzenia! :)
Bylismy dzisiaj z rana ogladać jeszcze raz, no i coraz bardziej nam się podoba, dzisiaj mamy spotkanie z doradcą kredytowym, no i zobaczymy, a na kawkę zdążymy jeszcze wpaść :-)
Ja się bez kaloszy nawet do pracy nie ruszam, także polecam ich zabranie ze sobą, a w godzinach popołudniowych zapraszamy na kawę :)
No błota tam dużo, jutro będziemy jeszcze raz oglądać (bardzo dokładnie), więc chyba zabierzemy kalosze :-), pozdrawiam przyszłą sąsiadke.
Wrażenia: dużo błota :) czekamy więc na wiosnę i oczywiście sąsiadów bo bez tych smutno trochę.

Dziecko dopiero zaczęło przedszkole-zdecydowanie bliżej do Redy.
I jak wrażenia po tych dwóch tygodniach, pewnie to troche za krótko , żeby stwierdzić,ale może pierwsze wrażenia, a dzieci do szkoły gdzie będą chodzić, do Redy , czy do Rumi?

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Dobry i sprawdzony deweloper?? (18 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

do góry