Widok
jeszcze dodam, że większości przypadków, gdy pomógł moim dzieciom nie brał pieniędzy, gdyż przyjmował mnie w szpitalu bez skierowania. nie wiem ale po wszystkich twoich wypowiedziach justi na forum wnioskuję, że masz ze wszystkim problem. twoje relacje między ludzkie nie wyglądają zbyt różowo. bardzo współczuję ;(
Alino-mam prawo nie byc zadowolona z tego lekarza prawda?czy to obowiązek,ze trzeba byc zadowolonym hehe:P?
Mnie nie przypadł do gustu i nie umiał wyleczyc mi dziecka i tyle.Zresztą,nawet sie nie starał za bardzo.Tak wiec jakos ciezko miec mi dobre zdanie.
Jesli Ty jestes zniego zadowolona to super.Kazdy lekarz ma te chlubne i te gorsze opinie.Ideału nie ma.Czy moze jest nim pan H...;P?
Mnie nie przypadł do gustu i nie umiał wyleczyc mi dziecka i tyle.Zresztą,nawet sie nie starał za bardzo.Tak wiec jakos ciezko miec mi dobre zdanie.
Jesli Ty jestes zniego zadowolona to super.Kazdy lekarz ma te chlubne i te gorsze opinie.Ideału nie ma.Czy moze jest nim pan H...;P?
ps:to oczywiste ze lecząc w szpitalu nie bierze pieniedzy hehe.błyskotliwe spotrzezenie naprawde:P
Natomiast co do moich doswiadczen ze sluzba zdrowia dla dzieci ogolnie,to ciesz sie,ze nie trafialas tak jak ja przez kilka miesiecy.
Niewiem czemu tak Cie zbulwersowalo to,ze doktor H... nie jest dla mnie zadnym super lekarzem.Nie jest i juz.
Zresztą,nie tylko dla mnie(poczytaj dokladnie forum heh)
Natomiast co do moich doswiadczen ze sluzba zdrowia dla dzieci ogolnie,to ciesz sie,ze nie trafialas tak jak ja przez kilka miesiecy.
Niewiem czemu tak Cie zbulwersowalo to,ze doktor H... nie jest dla mnie zadnym super lekarzem.Nie jest i juz.
Zresztą,nie tylko dla mnie(poczytaj dokladnie forum heh)