Widok

pedicure-Gdańsk

Oliwa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy macie jakiś sprawdzony gabinet, gdzie można dobrze zrobić pedicure?najlepiej w Gdańsku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agus, mi znajoma poleciła salon pielęgnacji stóp w Oliwie, koło pętli tramwajowej. Zależy jeszcze na czym Ci zależy, bo tam facet podobno świetnie zajmuje się stopami. Jeśli chcesz mogę podać Ci tel. przetrzesz szlaki, bo ja tez chcę się za jakiś czas tam wybrać :)

image
[/url]
haj:))podaj, jak nie znajdę nic w Gdańsku fajnego, to pojadę tam, ale z Chełmu tam jechać trochę mi się nie chce:))wolałabym cos bliżej
Pan Marcin, tel (58 ) 554 32 03. gdzieś się doczytałam o jakimś salonie w Gdańsku na świętojańskiej,chyba na weselniku dziewczyny pisały.

image
[/url]
ten salonw Gdańsku to Lilly Marlene
Agnieszka na zakoniczynie jest salon kosmetyczny na Bergila 4 podajrze jak wysiadasz 295 jadac z chelmu i idziesz w strone bajorka to po schodkach po lewej 1 salon

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
A ja polecam na Morenie ul.Marusarzówny 2/21 "Bio studio"
Polecam panią Izę. Ceny niewygórowane a usługi na dobrym poziomie. Ja zawsze byłam zadowolona.
Tel. 3456767

image
Dominiko, a orientujesz się, jaki to koszt?
a jaki koszt>>
u tego faceta na oliwie ok 70 ale mojego meza skasowal 50 chyba ok niestety nie mam porownania gdzie indziej
Agnieszka2404, a ten salon jest dobry?czy pamietasz nazwe, bo bym tam sie wybrala, gdyz mieszkam nawet niedaleko.

image
[/url]
up

image
[/url]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Podyplomowa rachunkowośc czy kurs na głównego księgowego (28 odpowiedzi)

Dziewczyny były już może podobne tematy, ale chodzi mi o opinie osób, które kończyły, co warto?

Czy jazda konna jest bezpieczna dla dzieci? Proszę o poradę... (10 odpowiedzi)

Dzieciaki namawiają i zmuszają do wykupienia lekcji ale ja mam obawy - że to niebezpieczne, że...

księgowa?? czy warto? (41 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

do góry