Widok

pepco dobrze zaopatrzone - które??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej chciałabym kupić ciuszki dla małego no i podobno pepco ma fajne ceny. Tylko wiadomo nie każde jest sobie równe. Dla tego moje pytanko które z nich jest dobrze zaopatrzone w dziecięce rzeczy?? oczywiście wchodzi w gre całe trójmiasto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pepco ma bardzo fajne ceny i gatunkowo ciuszki są naprawdę fajne (oczywiście nie wszystkie), wiele razy kupowałam dziecięce, można dziecko obkupić, bodziaki są nawet po 4 zł. Ja akurat kupuję albo w Rumi w Galerii albo na Karwinach - wydaje mi się, że w tych obydwu mają duży wybór i chyba zawsze ten sam
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Ja tez kupuje w galerii w rumii. Fakt ciuszki sa tanie ale jakosciowo kilka razy sie nacielam. Zeszmacily sie juz po pierwszym praniu.
W galerii jest tez sklep textil market czy jakos tak, obok pepco. Tam tez sa tanie ciuszki, cenowo tak samo jak pepco.
Ciuszki sa polskich producentow, jakosciowo tez roznie z nimi bywa ale mam wrazenie ze sa ciut lepszej jakosci niz pepcowe.
No i maja polskie napisy. Czasem sie szuka "kocham tatusia" czy cos w tym stylu:-) tam mozna takie znalezc.
Z jakością trzeba uważać - trzeba macać. Ja lubię tam np. skarpety i rajstopy polskiej firmy. I można też upolować ciuchy Nexta albo np. z tesco.

Dobrze wyposażone jest Pepco na Witominie w Witawie. Na Karwinach też jest ok.
imageimage
a gdzie jest Pepco na Karwinach ??
W sumie nie na Karwiach a na Bernadowie:) Razem z Biedronką.
imageimage
aaa dzięki :-) myslałam , ze gdzieś na Karwinach powstało ..
Ostanio byłam w Pepco w Gdańsku na Myśliwskiej (Alfa market) i też było dobrze zaopatrzone.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuje za odp:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry