Widok

pielęgniarka- wizyta patronażowa

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy spotkałyście się z wizytą patronażową pielęgniarki? Położna była u mnie tuż po porodzie, a ostatnio zadzwoniła do mnie pielęgniarka, żeby umówić się na spotkanie ( jestem 9 tyg po porodzie). Czy też tak miałyście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie na wizycie patronażowej była pediatra a nie pielęgniarka ale to była pare lat temu/
u mnie była jak Młody miał 5mc i też się dziwiłam :)
image
oo, szczęściary, do mnie nikt się nie pokwapił.. a zaraz półtora roku minie od porodu :D
teoretycznie jest tak, że jedna przychodzi do Ciebie, a druga do maleństwa. tak nauczali mnie na szkole rodzenia, ale rzeczywistość była inna.
u mnie była pielęgniarka jak mała miała jakieś 2-3 miesiące ale przy wyborze pediatry informowano nas o takiej wizycie.
zgodnie z wytycznymi taka wizyta powinna odbyć się w ciągu pierwszych 6 miesięcy (lekarz albo pielęgniarka)
położna była u mnie 4 razy - sama z siebie,
była też pediatra
a jak mały miał 4 miesiące to i pielęgniarka przyszła - też byłam zdziwiona
full zestaw :D
My musieliśmy sie sami uwówić. Ale wpadła popytała nas o stan majątku i poszła
Witam, jestem studentką położnictwa i badam opinie na temat wizyty patronażowej położnej. Jeśli chcą się Panie podzielić opinią to zapraszam do wypełnienia ankiety. Proszę wypełnijcie Panie nawet jeśli położnej nie było w domu po porodzie, gdyż właśnie to chce sprawdzić, czy jest to tylko fikcja czy rzeczywistość. Będę wdzięczna.Link do ankiety: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dF81ajltRzRBdE9sa0Vzel9nYjRwblE6MQ

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

do góry