Widok

pieluszki jednorazowe ekologiczne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poproszę o doradzenie które pieluszki jednorazowe ekologiczne dla noworodka/niemowlaka Wam się sprawdziły.
Głównie zależy mi na tym żeby skład był najlepszy ale oczywiście ważne jest też żeby nie przepuszczały zawartości.

http://baranowscy.eu/wordpress/ekologiczne-pieluszki-jednorazowe-przewodnik-ranking-test/

tutaj znalazłam ranking ale też czytałam trochę wpisów na innych stronach/forach i każdej mamie co innego pasuje :)
ja póki co chciałabym przetestować Beaming Baby i Naty.

Później jak maluch podrośnie planuje pieluchować wielorazowo.
Dzięki za rady.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

fajne informacje w tym linku, ale niestety nie znalazłam wszystkich cen pieluszek ...a ceny które zauwazyłam są "kosmiczne", bo 1,5 zł do 1,87 zł / szt to dość dużo, zwłaszcza jak w ciągu dnia zużyjemy 8 -10 szt pieluszek!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja kupowałam na allegro pieluszki kieszonki, płaciłam 15 zł za sztukę, tanio, ale nic tym pieluszkom nie brakuje, wkłady kupiłam węglowe najgrubsze po 10 zł za sztukę i nic nie przecieka. Na próbę można kupić 3 tańsze i zobaczyć czy się sprawdzą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

kupowałaś może niedawno? mogłabyś link wkleić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A nie lepiej od razu wielo?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

moim skromnym zdaniem, jeśli chcesz już naprawdę naturalnie i eko- to wielorazówki. to co tutaj w linku wrzuciłaś to pic na wodę i tyle ma wspólnego z eko co Doda z zakonem sióstr samarytanek ;D

Ja wybralam Bambo Nature i naprawdę fajne sa. Miękkie, chłonne, bez zapachu, nie podrazniają. ( zostały mi dwie paczki rozm 2 gdybyś chciała). Testowałam tez Naty baby z rossmana i bez porównania.... Na poczatku trudno ogarnąć siebie, noworodka i tetry, dlatego pierwsze 2 tygodnie uzywalismy wlasnie jednorazowk eko. Pozniej juz spokojnie wielorazowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

wiem, że te eko jednorazówki nie są idealne ale wolę je zastosować niż zwykłe jednorazówki. Ceny są kosmiczne dlatego myślę że tylko przez miesiąc będę je stosować. a potem jak się kupa trochę bardziej unormuje zacznę używać wielorazówki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

i jakie się sprawdziły? Ja właśnie zamówiłam wielorazowe, ale na początek zanim się ogarniemy chciałam jakieś eko jednorazowe. Kupiłam paczkę w rossmannie bo była jakaś promocja, ale i tak wyszły dość drogo. Zastanawiam się nad bambo nature.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry