Widok

pierwszy taniec

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jaka piosenke wybieracie na pierwszy taniec???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wczoraj usłyszałam znów LAdy Pank "Zawse Tm gdzie Ty" Kiedys to był swego rodzaju hymn a teraz gdzies mi ta piosenka umkneła .
My nie umiemy sie wlasnie zdecydowac pomiedzy "Zawsze tam gdzie Ty" od Lady Pank i "Przetanczyc z Toba chce cala noc" . Mysle ze to zalezy od tego czy bedziemy tanczyc walca czy nie.
dziekuje wszystkim ktorzy mi przesłali piosenki...buziooleee
hmmm ciekawe czy orkiestra tego glena zaspiewa i zagra??? a jesli nie?
jesli nie zagra ci Medeirosa "Nothing gonna ..." oczywiście też i zaśpiewa, bo instrumentalnie to lipa - to znaczy że chyba słaba orkiesta w takim razie.
Nie wiem dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na "Słowo jedyne- Ty" Czerwonych Gitar, tez piękna piosenka, przede wszystkim słowa.
Ja tez bym poprosił na maila piosenkę na pierwszy taniec.
Pozdrawiam
K.B.
ja myslalam o "Kołysance"Sumpuastic ale moj zespół nie spiewał jej jeszcze i teraz niewiem co mam zrobic?

sylwiatko
,,...Już Ci niosą suknię z welonem..... itd;)

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a co myślicie o piosence "trudno tak"nie wiem czy to tytuł;)ale to kawałek bartosiewicz i krawczyka i baaardzo nam przypomina nasze początki ,czy myślicie że może być?czy pasuje?
Moim zdaniem kompletnie nie pasuje. Przecież słowa są: trudno tak, trudno być nam ze sobą....
ale dalej jest '...bez siebie nie jest lżej..." ...trzeba dbać o te miłość ,nie wolno stracic jej,nam nie wolno stracić jej..."hmm ale może masz rację...sama nie wiem ...jestem dość dziwna osobą i chciałabym aby ta pierwsza piosenka była wyjątkowa,a nic mi do głowy nie przychodzi -z bardziej oryginalnych utworów:(:(:(
też o tym myślałam przez moment ( tylko dlatego, że przypomina mi czasy podstawówki ) ale mój ukochany absolutnie zakazał - w końcu przecież ona umiera ....
Kostek Joriadis " Tak kochac tylko Ciebie" Niekoniecznie na pierwszy taniec ale cos w sam raz na pomysl dla Pana Mlodego z dedykacja dla swej wybranki :)
a co myslicie o " when i fall in love....." (it will be forever )itd Natalie Cole i Nat king Cole? według mnie piesenka jest cudna - tylko nie wiem jak będzie z walcem do niej ....
to jest najcudowniejsza piosenka świata :)

dziewczyny, co myślicie o piosence Virgin "2 bajki"?
A tak sobie myślę, może Lenny Kravitz "I belong to you" albo Goerge Michael i Mary J. Blige "As"?
Lenny jest fajny :) taka bujanka ;) a tej drugiej nie słyszałam to się nie wypowiadam ;)

no a co z " 2 bajkami"????
image
do góry