Widok

opinia Biedronki co myślicie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziś robiłam zakupy w biedronce na krzemowej tylko 2 kasy otwarte jedna kasjerka kasuje szybko, druga gada z klientami, znowu wszystko po przestawiali, ale wiedziecie co ja Lubię tą Biedronkę :)) a dla Was co jest ważne?? Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
kierownik,rejon????????????
kim jestes????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie, nie dlaczego?! :) o matko!!! nie poprostu mam swoje zdanie na temat biedronki. I chce poznać zdanie innch!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
wydaje mi się, że kiedyś ludzie bardzo się wstydzili kupować w Biedronce. Pamiętne czasy kiedy to towary leżały bez mała na ziemi...

Dziś... Odnoszę wrażenie, że niewiele się zmieniło w podejściu ludzi, bo sama Biedronka bardzo, dla mnie osobiście na wielki plus :-))

Nie raz i nie dwa widziałam jak podjeżdża dobry samochodzik, panienka wygląda wow!, facet w garniturze, oblepieni złotem, robią zakupy, płacą setkami, wychodzą ze sklepu i ... przepakowywują zakupy do reklamówek z logo ,,Bomi'', ,,Alma'' , ,,Piotr i Paweł''. Śmiech na sali..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
nie wiem jak w tym konkretnym sklepie ale mnie ogolnie w Biedronkach strasznie denerwuja nie rozpakowane palety stojace na srodku miedzy regalami - czasem jest tak ciasno ze wozek z zakupami nie przejedzie, a po jakis produkt trzeba sie przeciskac.

Chociaz jestem cieta na Lidla jako pracodawce to i tak wole robic zakupy w sklepach tej sieci. Chociaz kolo siebie mam 4 Biedronki, a do Lidla musze podjechac na inne osiedle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojjjj, Lidl a Biedronka (pod względem zakupów) toć to niebo a ziemia :-)

Lidl górą :-))))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak palety są denerwujące, tylko nikt nie pomyśli że na magazynie nie ma miejsca, więc gdzieś te palety trzeba rozpakować, a na zmianie są 3 osoby, i teraz co chcecie żeby nie było palet czy żeby było więcej niż 2 kasy otwarte :) no wóz albo przewóz, inaczej się nie da.

Ja lubię kupować w Biedronce na "promocjach" ale Lidl ma wg mnie lepszy towar.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
taka wielka siec, maja ogromne obroty - to niech zatrudniaja odpowiednia ilosc osob. Zeby mial kto dbac o rozkladanie towaru ale i zeby przynajmniej 2-3 kasy byly czynne.

Przez ten wieczny balagan mam zawsze wrazenie ze jest tam brudno i odstraszajaco ;)

mam doslownie 3-4 produkty, ktore kupuje w Biedronce. Wole wpasc i wypasc ;) nie wiem czy oni nie maja swojego przepisu, ze jak stoi x klientow do 2 kas to trzeba otworzyc kolejna? (tak jak w Lidlu)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
mają dzwonki ale co z tego jak już nie ma kto usiąść, :) bardzo często jest tak że nawet kierownik zmiany siada.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, tak ja też pamiętam czasy, co leżał towar na ziemi, i ciasno. a kasjerki siedziały tam za karę. Teraz mam wrażenie że jest lepiej o wiele lepiej towar nie jest wszędzie i nigdzie. ma swoje miejsce a i mają dobre ceny! a Kasjerki do radzą i pomogą w pakowaniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie przydałoby się w biedronce więcej ludzi!!! a nie 2 kasy otwarte.
Czasem robię zakupy w Biedronce na Bergiela i nigdy nie ma problemu z nieczynnymi kasami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny ciężko pracują, nawet przerwy nie mają w biedronce i co tu się dziwić co do reszty!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
i niestety wszystko sprowadza się do tego że jest za mało ludzi, bo człowiek nie jest wstanie rozłożyć palety, skasować klientów, posprzątać sklepu, co chwilę być na warzywniaku itd.... a gdzie tu przerwa, a nawet głupie siusiu? BRAK
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
nie wiem jak wreszczie, ale u mnie w Biedronce dziewczyny chodzą na przerwę, zresztą moje 2 koleżanki pracują i sobie bardzo chwalą... Jedna miała możliwość przejścia do hiper i została. Więc chyba nie jest tak źle.
u nas Biedronka jest fajna dziewczyny uśmiechnięte i pomocne! Sklep widać że zadbany.
od momentu jak zmienił się asortyment na lepszy to bardzo lubię biedronkę: mają te same produkty co hiperm. np. parówki sokołów z szynki a są tańsze.
Bardzo ładne mają mięso i ryby świerze :)
Lidla lubię za serię Delux i warzywa ale reszta dla mnie kiepska: zwłąszca mięso - kilka razy zdarzyło mi się znaleść zapleśniałe mięso (a zapakowane hermetycznie)
Biedronkę mam pod domem i przynajmniej raz w tygodniu robię większe zakupy, a to czego nie dostanę dokupuję w większym markecie.
No i fane zabawki mają !!
zabawki mają super i tanie w biedronce!!!
kupuję czasem w biedronce i zawsze jestem zadowolona :) mam kilka "swoich" produktów po które specjalnie się tam wybieram

fakt - pamiętam jak wyglądały sklepy kilka lat temu a jak jest teraz i muszę przyznać ze to kolosalna zmiana - i o ile większość sklepów zmienia się z czasem na gorsze to akurat w przypadku biedronek jest odwrotnie - kiedyś brudne półki, towar na ziemi, przeterminowane jogurty itp itd a teraz - czysto, schludnie, a przede wszystkim miła obsługa - wiem, ze zarabiają mało i pracują bardzo ciężko (sama pracowałam w markecie i wiem że nie jest to łatwa robota) ale jak potrzebowałam pomocy, musiałam o coś zapytać to zawsze spotkałam się z miłą reakcją
do mama
''Nie raz i nie dwa widziałam jak podjeżdża dobry samochodzik, panienka wygląda wow!, facet w garniturze, oblepieni złotem, robią zakupy, płacą setkami, wychodzą ze sklepu i ... przepakowywują zakupy do reklamówek z logo ,,Bomi'', ,,Alma'' , ,,Piotr i Paweł''. Śmiech na sali..''

Mi sie tez czesto zdarza wziac z domu reklamowki innych sklepow, wlasnie z ich logo, Reala, Bomi, czy nawet tych ubraniowych Reserved, H&M itd, i tam wlasnie przepakowuje produkty zakupione w Biedronce. Co nieoznacza od razu, ze sie wstydze zakupow w Biedronce lub chce pokazac ze kupuje tylko w delikatesach itd. Po prostu wole miec swoje reklamowki niz za kazdym razem kupowac nowe.

Wiec akurat to zdanie do mnie zupelnie nie przemawia i wcale nie smieszy.
A jesli chodzi o temat Biedronki bardzo lubie ten sklep, tez powiem ze Biedronka Biedronce nie rowna. np na Osowej sa az 3 biedronki i naprawde widac roznice np pomiedzy ta kolo szkoly a ta niedaleko Black, Red & White, duzo czysciej, przyjemniej i kulturalniej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiecie co?? Ludzie tyle kupuje w biedronce,że wcale się nie dziwię że są mega kolejki do kas!!!
zauważyłyście że jest inwazja biedronek ? na osowej 3, podobno to ewenement na taką ilość mieszkańców
ja, odkąd poprawił się asortyment i mają produkty dobrych polskich firm, to też kupuję
wcześniej wydaje mi się, że było jakoś brudno, słodycze takie nie do końca czekoladowe, a teraz mogę kupić coś dobrego za mniejsze pieniądze

znajomi co mają sklepy bardzo się żalą, że nie sposób dorównać cenom w biedronce, nawet selgros jako hurtownia ma drożej albo ceny jak sklepowe
pomału padają te mniejsze sklepiki
a ja nie lubię biedronki, ostatnio uważam że się zepsuła, nie dość że juz ceny nie są niskie, tak jak się reklamują, to jeszcze notoryczny brak produktów, juz któryś raz się wczoraj wybrałam po łososia i po fetę w zalewie i znowu nie ma :((( mówię o biedronce na chełmie, bałagan taki że aż strach, nie ma jak przejechac wózkiem między regałami, no i mało urozmaicony ten towar, kolejki masakryczne, ja nie lubie tego sklepu, wole tesco i lidla
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
biedronka jest najlepsza!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
ach ta Biedronka żeby dobrze jeszcze płacili :((
ta na Chełmie faktycznie okropna jest, brudno, ciasno i ograniczony asortyment, tak samo jak ta w NOTcie
ale u mnie na wiosce jest świetna: duża, przestronna, czyściutka i dobrze zaopatrzona
część zakupów robię w biedrze a część w Lidlu, mam "swoje" produkty
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gszie jest dla Was najlepsz Biedronka?
lubie biedronke, ale wkurza mnie to ze w roznych biedronkach rozny towar ze np glupie zabawki nei we wszystkich biedronkach sa te same czesc zabawek wyloza w jednej czesc w drugiej
nie rozpakowany towar na srodku sklepu tez masakra
maja kilka fajnych produktow po ktore tam chodze ;)
wszystko było by dobrze gdyby nie to że za mało ludzi jest do pracy, dlatego mamy długie kolejki, 2 kasy otwarte, bałagan, palety rozłożone między regałmi, brak towaru rozłożonego!! BRAK LUDZI DO PRACY
To prawda że są różnice w biedronkach. I w asortymencie i w obsłudze i w samym wyglądzie sklepu.

Ja mam na osiedlu 3 biedronki, każda inna. Chodzę do tej którą mam najdalej bo jest najlepsza. Pewnie dlatego że na Bernadowie - dla tych co nie wiedzą to bogatsza dzielnica Gdyni. W szoku byłam że tam biedre wybudowali ale widzę że ma się całkiem dobrze:)))
MASKRA ILE LUDZI W BIEDRZE!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry