Widok

opinia Biedronki co myślicie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziś robiłam zakupy w biedronce na krzemowej tylko 2 kasy otwarte jedna kasjerka kasuje szybko, druga gada z klientami, znowu wszystko po przestawiali, ale wiedziecie co ja Lubię tą Biedronkę :)) a dla Was co jest ważne?? Pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
kierownik,rejon????????????
kim jestes????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie, nie dlaczego?! :) o matko!!! nie poprostu mam swoje zdanie na temat biedronki. I chce poznać zdanie innch!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
wydaje mi się, że kiedyś ludzie bardzo się wstydzili kupować w Biedronce. Pamiętne czasy kiedy to towary leżały bez mała na ziemi...

Dziś... Odnoszę wrażenie, że niewiele się zmieniło w podejściu ludzi, bo sama Biedronka bardzo, dla mnie osobiście na wielki plus :-))

Nie raz i nie dwa widziałam jak podjeżdża dobry samochodzik, panienka wygląda wow!, facet w garniturze, oblepieni złotem, robią zakupy, płacą setkami, wychodzą ze sklepu i ... przepakowywują zakupy do reklamówek z logo ,,Bomi'', ,,Alma'' , ,,Piotr i Paweł''. Śmiech na sali..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
nie wiem jak w tym konkretnym sklepie ale mnie ogolnie w Biedronkach strasznie denerwuja nie rozpakowane palety stojace na srodku miedzy regalami - czasem jest tak ciasno ze wozek z zakupami nie przejedzie, a po jakis produkt trzeba sie przeciskac.

Chociaz jestem cieta na Lidla jako pracodawce to i tak wole robic zakupy w sklepach tej sieci. Chociaz kolo siebie mam 4 Biedronki, a do Lidla musze podjechac na inne osiedle.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojjjj, Lidl a Biedronka (pod względem zakupów) toć to niebo a ziemia :-)

Lidl górą :-))))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak, tak ja też pamiętam czasy, co leżał towar na ziemi, i ciasno. a kasjerki siedziały tam za karę. Teraz mam wrażenie że jest lepiej o wiele lepiej towar nie jest wszędzie i nigdzie. ma swoje miejsce a i mają dobre ceny! a Kasjerki do radzą i pomogą w pakowaniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak palety są denerwujące, tylko nikt nie pomyśli że na magazynie nie ma miejsca, więc gdzieś te palety trzeba rozpakować, a na zmianie są 3 osoby, i teraz co chcecie żeby nie było palet czy żeby było więcej niż 2 kasy otwarte :) no wóz albo przewóz, inaczej się nie da.

Ja lubię kupować w Biedronce na "promocjach" ale Lidl ma wg mnie lepszy towar.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
taka wielka siec, maja ogromne obroty - to niech zatrudniaja odpowiednia ilosc osob. Zeby mial kto dbac o rozkladanie towaru ale i zeby przynajmniej 2-3 kasy byly czynne.

Przez ten wieczny balagan mam zawsze wrazenie ze jest tam brudno i odstraszajaco ;)

mam doslownie 3-4 produkty, ktore kupuje w Biedronce. Wole wpasc i wypasc ;) nie wiem czy oni nie maja swojego przepisu, ze jak stoi x klientow do 2 kas to trzeba otworzyc kolejna? (tak jak w Lidlu)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
dokładnie przydałoby się w biedronce więcej ludzi!!! a nie 2 kasy otwarte.
Czasem robię zakupy w Biedronce na Bergiela i nigdy nie ma problemu z nieczynnymi kasami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mają dzwonki ale co z tego jak już nie ma kto usiąść, :) bardzo często jest tak że nawet kierownik zmiany siada.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziewczyny ciężko pracują, nawet przerwy nie mają w biedronce i co tu się dziwić co do reszty!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
i niestety wszystko sprowadza się do tego że jest za mało ludzi, bo człowiek nie jest wstanie rozłożyć palety, skasować klientów, posprzątać sklepu, co chwilę być na warzywniaku itd.... a gdzie tu przerwa, a nawet głupie siusiu? BRAK
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
nie wiem jak wreszczie, ale u mnie w Biedronce dziewczyny chodzą na przerwę, zresztą moje 2 koleżanki pracują i sobie bardzo chwalą... Jedna miała możliwość przejścia do hiper i została. Więc chyba nie jest tak źle.
u nas Biedronka jest fajna dziewczyny uśmiechnięte i pomocne! Sklep widać że zadbany.
od momentu jak zmienił się asortyment na lepszy to bardzo lubię biedronkę: mają te same produkty co hiperm. np. parówki sokołów z szynki a są tańsze.
Bardzo ładne mają mięso i ryby świerze :)
Lidla lubię za serię Delux i warzywa ale reszta dla mnie kiepska: zwłąszca mięso - kilka razy zdarzyło mi się znaleść zapleśniałe mięso (a zapakowane hermetycznie)
Biedronkę mam pod domem i przynajmniej raz w tygodniu robię większe zakupy, a to czego nie dostanę dokupuję w większym markecie.
No i fane zabawki mają !!
zabawki mają super i tanie w biedronce!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kupuję czasem w biedronce i zawsze jestem zadowolona :) mam kilka "swoich" produktów po które specjalnie się tam wybieram

fakt - pamiętam jak wyglądały sklepy kilka lat temu a jak jest teraz i muszę przyznać ze to kolosalna zmiana - i o ile większość sklepów zmienia się z czasem na gorsze to akurat w przypadku biedronek jest odwrotnie - kiedyś brudne półki, towar na ziemi, przeterminowane jogurty itp itd a teraz - czysto, schludnie, a przede wszystkim miła obsługa - wiem, ze zarabiają mało i pracują bardzo ciężko (sama pracowałam w markecie i wiem że nie jest to łatwa robota) ale jak potrzebowałam pomocy, musiałam o coś zapytać to zawsze spotkałam się z miłą reakcją
do mama
''Nie raz i nie dwa widziałam jak podjeżdża dobry samochodzik, panienka wygląda wow!, facet w garniturze, oblepieni złotem, robią zakupy, płacą setkami, wychodzą ze sklepu i ... przepakowywują zakupy do reklamówek z logo ,,Bomi'', ,,Alma'' , ,,Piotr i Paweł''. Śmiech na sali..''

Mi sie tez czesto zdarza wziac z domu reklamowki innych sklepow, wlasnie z ich logo, Reala, Bomi, czy nawet tych ubraniowych Reserved, H&M itd, i tam wlasnie przepakowuje produkty zakupione w Biedronce. Co nieoznacza od razu, ze sie wstydze zakupow w Biedronce lub chce pokazac ze kupuje tylko w delikatesach itd. Po prostu wole miec swoje reklamowki niz za kazdym razem kupowac nowe.

Wiec akurat to zdanie do mnie zupelnie nie przemawia i wcale nie smieszy.
A jesli chodzi o temat Biedronki bardzo lubie ten sklep, tez powiem ze Biedronka Biedronce nie rowna. np na Osowej sa az 3 biedronki i naprawde widac roznice np pomiedzy ta kolo szkoly a ta niedaleko Black, Red & White, duzo czysciej, przyjemniej i kulturalniej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry