Widok

opinia...

Wy tak narzekacie i narzekacie! Zastanowcie sie jak musi sie zyc w takich krajach jak Rosja Kuba czy Chiny. Tam to dopiero jest p********... wiec nauczcie sie cieszyc z tego co macie! pozdrowienia...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo kobieta...

...zmienną jest

ale odkrył...

Nic nadzwyczajnego nie wymyśliłeś, ale powiem Ci, że faceci są jak chorągiewki....jeszcze bardziej zmienni, jak wiaterek powieje...a z reszta co ja Ci będę mówiła...jestes facetem.

Cóż....

nie wiem czy to wypowiedź jest do mnie skierowana ale , ale gdyby tak , to mogę powiedziec , że niewiele mam wspólnego z wiatrem .Niepotrzebne mi są , , żagle, ,
a zwłaszcza ten do nich ...wiatr
Szkoda, myślałem... ale to tylko przypadkowa zbieżność

do Ifki

hmmmm... mężczyźni jak horągiewki ??? o co to nie!... zdecydowanie kobiety... a kobiety z Kaszub to już wogóle ;)... więc wybaczam... i dokładnie tu tyle tyle powiem... nic odkrywczego wszak nie wymyśliłem... i tak rację mam ja...

Hmmmm

??kobiety są zmienne ?? bujda zwykle ten sam , ulegający destrukcji i korozji czasowej , zespół cech psychofizycznych

hihihi

I to mi się podoba, kochani... woda na młyn....Panowie chylę czoła...cudowni jesteście, a ja TYLKO dmuchnęłam.....nie otwierałam okna...powiało.... wielkie całuski.
Ps. Nie jestem Kaszubką, choć chciałabym

http://www.geocities.com/szalikowcy

http://www.geocities.com/szalikowcy

T....

Tak! To wiersz A.Mickiewicza, musisz wrócić do szkolnych lektur, gwoli przypomnienia.
A tak z ciekawości zapytam, jak długo pisałeś ten dzisiejsz list?
Bardzooooo długi i taki............... OK !

Ifka

...no tak... My mężczyźni jesteśmy cudowni... z tym, że dzidek skromnie mówiąc jest najcudowniejszy... dziękuję Ifka... Wam kobietom w sumie też niewiele brakuje do doskonałości... i dlatego musicie się malować chyba ;)... i jest "prawie" OK... miłego dnia życzę :))

Dzidek

hmmmmmmmmm, od czego tu zacząć... doskonalsze to MY - kobiety jesteśmy, no ale tak już jest...że przeciwności się przyciągają. Jak to mówią (z czym nie do końca się zgadzam)jesteśmy do siebie podobni (kobiety i mężczyźni) ale my należymy do grypy tych ładniejszych ( i to wcale nie przez makijaż!!!) inteligentniejszych, wrażliwszych, gospodarniejszych(hihi)skromniejszych.... i wogóle mrrrrrrrrrrrr-lepszeeeee...czy czegoś nie wymieniłam??? Ogólnie mówiąc uwielbiam lać wodę na ten temat... cmok.

ifcia

to mrrrrr bardzo mi się podoba bardzo bardzo). i w sumie zgadzam się z tobą, lecz co tu dużo mówic kobiety potrzebują nas , a my kobiet. chociaż są wyjątki hi hi
pozdrawiam k-loser

Ifka

hmmmmmmmmm, od czego tu zacząć...
NO TAK...POCZĄTKI SĄ NAJTRUDNIEJSZE ;)
doskonalsze to MY - kobiety jesteśmy,
KOBIECĄ RZECZĄ JEST BŁĄDZIĆ...ALE WYBACZAM :)))
no ale tak już jest...że przeciwności się przyciągają.
NO... NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ ;)
Jak to mówią (z czym nie do końca się zgadzam)jesteśmy do siebie podobni (kobiety i mężczyźni) ale my należymy do grypy tych ładniejszych ( i to wcale nie przez makijaż!!!) inteligentniejszych, wrażliwszych, gospodarniejszych(hihi)skromniejszych.... i wogóle mrrrrrrrrrrrr-lepszeeeee...
PIĘKNE POBOŻNE ŻYCZENIA ;)... Z TYMI ARGUMENTAMI NIJAK SIĘ ZGODZIĆ NIE MOGĘ...NO... PRZYNAJMNIEJ Z CZĘŚCIĄ ICH NA PEWNO ;)
czy czegoś nie wymieniłam???
ALEŻ NA PEWNO CZEGO JEZCZE NIE ;)
Ogólnie mówiąc uwielbiam lać wodę na ten temat...
NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ
cmok.
I CMOK RÓWNIEŻ :)

????

????

Aspis,Krabate

pozdrawiam cieplutko irlandzko ksiezycowo. moze zrobimy taki maly niespodziewany ... pod BO
milego dnia

YAHATRA

TAK, Tak, tak - YAHATRA. Yahatra, yahatra
Moze dziac sie wiele. YAHATRA.
YA - TY - WSZYSCY. YAHATRA.
Dzwieki " swiata ". YAHATRA
Do uslyszenia...

.......

:) ?

Podziałało

Ale mam zonę, nie ma co. Jak cos powie to pół Polski sie trzęsie. I tak 3mać. Tylko co będzie ze mna za kilka lat? hehe. A wszystkim, którzy maja jakieś obiekcje fanga w nos. Nie ma lekko, powiem więcej jest cieżko. Podziękowania dla Ifki, Rozi i innych którzy łączą z nami w cierpieniach. Ifka... jak Ci?

Ameno

Burza burzą a po , słońce musi być . Miło Cię widzieć z uśmiechem . Pozdrowienia cieplutkie

Kobylka i Wer

ileż można być optymistą??? Skończyłam jedną z lepszych uczelni w Polsce, miałam zawsze stypendium naukowe, na dyplomie piąteczkę, znam trzy języki, mam ukończone różne kursy i chęci do nauki, miałam praktyki w różnych miejscach, ale nie mam znajomości i nie nadrobię optymizmem za nic na świecie. A na brak siły przebicia nigdy nie narzekałam. Uśmiecham sie dalej, ale już mniej chętnie, bo w tym tygodniu mija czwarty miesiąc mojego szukania pracy. A nóż mi się otwiera, jak pomyślę, że jakiś Rząd zgarnia kasę za opracowywanie bzdurnych ustaw, które ugodzą tylko w zwykłego człowieka. Przestańcie więc mi tu mówić o optymizmie. Ciekawa jestem Waszego optymizmu, jakbyście przypadkiem, czego Wam absolutnie nie życzę, stracili pracę i to nie z Waszej winy.
Pozdrawiam i dołączam się do pozdrowień dla życzliwych mi ludzi. I dalej trzymajcie kciuki.

Carpe Diem, lecz Memento Mori

Czy ktos przypomniał sobie, że dokładnie przed rokiem można było jeszcze wyciągnąć z doła Kwiat Paproci?
Tydzień później było za późno.
A może teraz, tego dnia, też ktoś w kącie czeka na przyjacielską pomoc?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

do góry