Widok
Dzidek
hmmmmmmmmm, od czego tu zacząć... doskonalsze to MY - kobiety jesteśmy, no ale tak już jest...że przeciwności się przyciągają. Jak to mówią (z czym nie do końca się zgadzam)jesteśmy do siebie podobni (kobiety i mężczyźni) ale my należymy do grypy tych ładniejszych ( i to wcale nie przez makijaż!!!) inteligentniejszych, wrażliwszych, gospodarniejszych(hihi)skromniejszych.... i wogóle mrrrrrrrrrrrr-lepszeeeee...czy czegoś nie wymieniłam??? Ogólnie mówiąc uwielbiam lać wodę na ten temat... cmok.
Ifka
hmmmmmmmmm, od czego tu zacząć...
NO TAK...POCZĄTKI SĄ NAJTRUDNIEJSZE ;)
doskonalsze to MY - kobiety jesteśmy,
KOBIECĄ RZECZĄ JEST BŁĄDZIĆ...ALE WYBACZAM :)))
no ale tak już jest...że przeciwności się przyciągają.
NO... NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ ;)
Jak to mówią (z czym nie do końca się zgadzam)jesteśmy do siebie podobni (kobiety i mężczyźni) ale my należymy do grypy tych ładniejszych ( i to wcale nie przez makijaż!!!) inteligentniejszych, wrażliwszych, gospodarniejszych(hihi)skromniejszych.... i wogóle mrrrrrrrrrrrr-lepszeeeee...
PIĘKNE POBOŻNE ŻYCZENIA ;)... Z TYMI ARGUMENTAMI NIJAK SIĘ ZGODZIĆ NIE MOGĘ...NO... PRZYNAJMNIEJ Z CZĘŚCIĄ ICH NA PEWNO ;)
czy czegoś nie wymieniłam???
ALEŻ NA PEWNO CZEGO JEZCZE NIE ;)
Ogólnie mówiąc uwielbiam lać wodę na ten temat...
NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ
cmok.
I CMOK RÓWNIEŻ :)
NO TAK...POCZĄTKI SĄ NAJTRUDNIEJSZE ;)
doskonalsze to MY - kobiety jesteśmy,
KOBIECĄ RZECZĄ JEST BŁĄDZIĆ...ALE WYBACZAM :)))
no ale tak już jest...że przeciwności się przyciągają.
NO... NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ ;)
Jak to mówią (z czym nie do końca się zgadzam)jesteśmy do siebie podobni (kobiety i mężczyźni) ale my należymy do grypy tych ładniejszych ( i to wcale nie przez makijaż!!!) inteligentniejszych, wrażliwszych, gospodarniejszych(hihi)skromniejszych.... i wogóle mrrrrrrrrrrrr-lepszeeeee...
PIĘKNE POBOŻNE ŻYCZENIA ;)... Z TYMI ARGUMENTAMI NIJAK SIĘ ZGODZIĆ NIE MOGĘ...NO... PRZYNAJMNIEJ Z CZĘŚCIĄ ICH NA PEWNO ;)
czy czegoś nie wymieniłam???
ALEŻ NA PEWNO CZEGO JEZCZE NIE ;)
Ogólnie mówiąc uwielbiam lać wodę na ten temat...
NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ
cmok.
I CMOK RÓWNIEŻ :)
Podziałało
Ale mam zonę, nie ma co. Jak cos powie to pół Polski sie trzęsie. I tak 3mać. Tylko co będzie ze mna za kilka lat? hehe. A wszystkim, którzy maja jakieś obiekcje fanga w nos. Nie ma lekko, powiem więcej jest cieżko. Podziękowania dla Ifki, Rozi i innych którzy łączą z nami w cierpieniach. Ifka... jak Ci?
Kobylka i Wer
ileż można być optymistą??? Skończyłam jedną z lepszych uczelni w Polsce, miałam zawsze stypendium naukowe, na dyplomie piąteczkę, znam trzy języki, mam ukończone różne kursy i chęci do nauki, miałam praktyki w różnych miejscach, ale nie mam znajomości i nie nadrobię optymizmem za nic na świecie. A na brak siły przebicia nigdy nie narzekałam. Uśmiecham sie dalej, ale już mniej chętnie, bo w tym tygodniu mija czwarty miesiąc mojego szukania pracy. A nóż mi się otwiera, jak pomyślę, że jakiś Rząd zgarnia kasę za opracowywanie bzdurnych ustaw, które ugodzą tylko w zwykłego człowieka. Przestańcie więc mi tu mówić o optymizmie. Ciekawa jestem Waszego optymizmu, jakbyście przypadkiem, czego Wam absolutnie nie życzę, stracili pracę i to nie z Waszej winy.
Pozdrawiam i dołączam się do pozdrowień dla życzliwych mi ludzi. I dalej trzymajcie kciuki.
Pozdrawiam i dołączam się do pozdrowień dla życzliwych mi ludzi. I dalej trzymajcie kciuki.