Widok

opinia...

Wy tak narzekacie i narzekacie! Zastanowcie sie jak musi sie zyc w takich krajach jak Rosja Kuba czy Chiny. Tam to dopiero jest p********... wiec nauczcie sie cieszyc z tego co macie! pozdrowienia...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie bądź smutny !!!!
Czytałam wszystko, równy z Ciebie facet.
Tak trzymaj !!!!
Pozdrawiam :-o))))

Smutno mi

Byku J. , ja stoje mocno na ziemi , mam sie dobrze , moge sobie pozwolić na to o czym marzycie i nie spadło mi to z "nieba" .
---- Myślałem , że komuś pomogę ,
---- myślałem , że mnie ktoś o coś zapyta,
---- a tu tylko inwektywy ...
Ale skoro nie chcecie , trudno....
żegnajcie :) , pozdrawiam Was

Żona B.

Robisz błędy ;
1/ Piszesz : " .......to wynik wykończenia zasobu
słów " . Sformułowanie jest błędne stylistycznie .
Poprawnie powinno brzmieć : "... to wynik
ograniczonego zasobu słów " .
1/ A tak naprawdę powinnaś napisać : "... to wynik
braku argumentów "

Jeżeli już atakujesz mnie bronią " tekstową " , dbaj
........aby nie była wybrakowana !

Wer

Cieszę się, że mi nie odpowiadasz, bo moim celem było sprowadzenie Cie na ziemię chłopie

Wer

Nie wydaje mi się, żebyś bywał "plecami", Twoja wypowiedź to wynik wykończenia zasobu słów. Pozdrowienia.

Żona B.

To ja bywam " plecami " ...... zmarnowałaś szansę

Byk J.

Nie odpowiem Ci , bo mam wrodzony organiczny wstręt do oborowych intelektów i takichże postaci

Tomiś

Moja odpowiedź brzmi-tak !!!

święte słowa

...jestem zdecydowanie ZA... ja przynoszę skrzynkę Żywczyka... przękąski i inne ? kto ?... czekamy więc na chętnych... imprezkę czas zacząć :)))

Mixer

ah.. moze warto by byl ocos hmmm zorganizowac?

ja tak do seibie

no i wszystko niby jest OK ale ten Czat znowu JAVA ERROR.... szkoda...ten czat tak chyba musi... i na dodatek w weekend... ehhhh, co zrobić... idę otworzyć sobie browarka... miłej nocki wszystkim

Wer

też nie lubie przysłow ale to pasuje jak ulał do Twojego nierefolmowalnego przypadku i nie skłamie pisząc ze zamieszczenie go na hydeparku sprawi mi ogromną frajdę. Tak więc przygotuj sobie kawałek karteczki Szanowny Panie Wer i powieś sobie to nad łożkiem nad biurkiem czy gdziekolwiek chcesz i niech Ci przypomina o Twoim daleko posuniętym snobiźmie "wypracowanym"na "plecach". Gotowy??? Zatem : "ZAISTE ZŁOTE JEST GÓWNO, KTÓRE PŁYNIE Z TWOICH UST"
Oczekiwanym skutkiem dla mnie będzie jak następnym razem zanim coś napiszesz Szanowny Panie Wer to dwa razy się zastanowisz.
Pozdrawiam serdecznie Żonę, Ifcię, Rozi i Bokela
p.s.
jak będą jeszcze jakieś problemy z panem Wer to meldujcie a zaprosze go na Arenę( a koniecznie trzeba tu wiedzieć, że nie jeden torreador próbował ujarzmić Jorynd-byka)

H.

Dokładna data nie została zidentyfikowana, więc niekoniecznie 11.

Mixer

To 11 pazdziernika? juz rok...:(

żono bokela

to sie zmieni nie martw sie. juz niedlugo.

DO ŚWIATA

Mój Miś jest najcudowniejszym człowiekiem na świecie, kocham GO i żadne przeciwności losu tego nie zmienią!!!!!

Rozi, Ifcia, Amena, Nica i Inni

Dzięx za wsparcie duchowe. Kiedy idziemy na tenisa? Szukamy drugiej pary do debla.
Całuski, jak zawsze, szczere.

Wer

Wer, do dzisiaj myślałam, że masz klapki na oczach i negatywizm jest Twoją główną cechą, ale widzę, że to Twój wrodzony optymizm wypełnia luki po istocie szarej Twojego mózgu (???).
1. Wyobraź sobie, że wcale nie siedzę w domu i czekam, aż ktoś zadzwoni – jestem już chyba najbardziej znaną istotą w Trójmieście – zapytaj przypadkowego przechodnia. Jestem we wszystkich możliwych bazach danych. A Ty zdaje się pracujesz, bo masz plecy, a już na pewno nie nadajesz się na doradcę zawodowego, bo Twoje rady są infantylne.
2. Po świecie pojeździłam i swoje tam odpracowałam, ale nie mam ochoty tego powtarzać ani zasilać szeregów emigrantów, a innych osobistych pobudek nie muszę Ci prezentować. Dla Ciebie to pewnie pójście na łatwiznę, Panie Znam-Rozwiązanie- Każdego-Problemu, tym bardziej, że nostryfikować dyplomu po mojej uczelni nie muszę.
3. Widzę też, że masz problemy w interpretacji czyichś wypowiedzi – nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek opowiedziała się za realizmem, to mnie utwierdza w przekonaniu, że cokolwiek robisz - nie nadajesz się do tego.
4. Nie będę Ci tłumaczyć, że opłacenie sobie jakichkolwiek kursów (w Polsce i za granicą) czy członkostwa w klubach tenisowych dla VIP-ów itp. (wolę kręgle) kosztuje i to niemało, bo Twój nieelastyczny umysł, Panie Snobistycznie-Patrzący, nie będzie w stanie tego przyjąć. W sumie....świetny pomysł, od jutra zamiast kupić chleb zacznę składać na kurs.
5. Poza tym do lata jeszcze zostało 9 miesięcy i niewykluczone, że w ciągu tego czasu czekając na kolonie i obozy umarłabym z głodu, ale przecież to jest tylko efekt uboczny braku pracy dla Pana Optymiści-Górą.
6. Gdybym wychodziła z założenia, że pecunia non olet, nie szłabym na studia tylko od razu zajęłabym się pracą w szaletach publicznych – i nawet teraz miałabym doświadczenie, ale już jest za późno, bo rozbudziłam w sobie, zupełnie niezrozumiale, ambicję i zainteresowania w innym kierunku – wybacz.
7. Niestety w polityce już wszystkie stołki obstawione – więc może za cztery lata...
Pozostaje mi nic innego jak tylko siąść i zacząć myśleć, więc kończę te rozważania, „nie będę rzucać pereł między wieprze”.
...... Cóż , jest intelekt mniejszy od pół etatu .....

Zaskoczony A...

hmmm.... jezeli Ty to Ty.... to
Pozdrawiam,

.....

na stronie glownej wirtualnej polski, pod haslem , , Rozrywka" znajduje sie MANGA. Co prawda wolalabym widziec to w , , Kulturze", ale jak na poczatek - calkiem niezle. Otaku, do dziela! Japonski komiks (manga) oraz film animowany (anime) maja zagorzalych wielbicieli i rownie zdeterminowanych przeciwnikow. Czy ktos z tych kategorii pisuje do Hp?
pozdrawiam mangowo ^ v ^

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry