Widok

plamienie implantacyjne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy miała któraś z was plamienie ja 8 dni po owulacji poczułam ze mi coś poleciało poszłam do toalety i zobaczyłam śluz i parę brązowych plamek, popołudniu to samo i dziwny ból ,w pierwszej ciąży tego nie było ,dodam że staram się o drugie dziecko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,

Ja mam podobny "problem" - w 19 dc (okres standardowo w 26-29dc) miałam takie jednorazowe krwawienie (kreseczka krwi jasnej, czerwonej) potem tego samego dnia jak i kolejne ciszaa i ból jajników(do dziś włącznie-25 dc). Dodam że jestem po HSG i w trakcie starań o maluszka.

Czekam na rozwiązanie zagadki czy było to plamienie implantacyjne.
Ja miałam w tym cyklu monitoring i wszystko jest ok
ja miałam i okazało się,że to wina krwiaka, dostałam na to d*phaston
Ja miałam plamienie w drugiej ciąży, ale w drugim miesiącu. Brałam leki. Warto zrobić za 3 dni test ciążowy, bo o ile dobrze pamiętam, to od 11 dnia ciąża może być "widoczna" w teście. I jeśli wynik będzie pozytywny - leć do lekarza.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry