Widok

plamienie w terminie okresu.. ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy któraś z Was tak miała? Ostatni cykl miałam 29 dni, przedtem dwa 33dniowe. Dziś 27dc i rano miałąm plamienie (widoczne tylko na papierze wc). Nigdy nie miałąm takiego początku okresu, takiego z przerwami, wiecie plamienie - brak - plamienie - okres. Zawsze normalnie jak się zaczęło to na dobre. Przedwczoraj robiłąm jednak test i wyszedł negatywny wynik. Zastanawiam się czy może jednak jestem w ciązy? Byłoby wspaniale...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tak miałam, nawet niedawno i po raz pierwszy z życiu. Test również wyszedł negatywny. Koniec końców okres dostałam 4 dni po terminie.
U mnie było plamienie brązowe ok 4 dni. Myślałam że rozkręca sie miesiączka ,ale ta już sie nie pojawiła :)
Test zrobiłam 3 dni po plamieniu i wyszedł pozytywny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Plamienie dostałam dokładnie w dniu spodziewanej misiączki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja dostałam plamienia w okresie spodziewanej miesiączki i co się później okazało byłam w ciąży. Ale żeby Cię nie nakręcać (ponieważ mogą być też inne przyczyny plamienia) proponuję zrobić test za kilka dni, a jak się nie możesz doczekać to idź na badanie krwi (betaHCG).
ja i tak się nakręcam niestety... test zrobiłam i tak za szybko, bo 25dc to u mnie wcześnie skoro cykle mam ok 30dni. Macie rację muszę poczekać i zobaczyć co się będzie działo.
miałam plamienie - ale w drugim miesiącu ;) tzn. nie pierwsza miesiączka(brak, zrobiona beta, ciąża), tylko kolejna(jak już wszyscy wiedzieli, że jestem w ciąży i miałam założoną kartę ciąży)

moja lekarka mówiła, że czasem tak się dzieje i już :) w terminie okresu ;)

moja Mama miała tak przez pierwsze 3m-ce i nie wiedziała, że jest w ciąży :]

poczekaj i zrób betę :] (bardziej wiarygodna od aptecznego testu)
wiem, że bardziej wiarygodna. Mam juz jedno dziecko i czekam na drugie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry